a sad ću da sadim cveće![]()
a sad ću da sadim cveće![]()
где си пошла с крмељиве очи
ja cuvam dete dok spava ...a sta ce da jede kad ustane neznam...sunce je krivo za sve ...
Ciji potpis?
i posadila sam cveće i oprala sam sudove 100 puta i dosta više![]()
ja od svih planova napravila rucak, i oprala prozor i venecijaneri plocice okolo
al bas me briga..
za sad još ništa
mada, ustavri ja na ovu temu i ne moram da odgovaram jer svaki dan radim jedno te isto![]()
danas ću da sređujem terasu. tu ima dosta posla - da se kompletno promeni pesak u kadici za mačke, da se izbaci stari, da se operu prozori i poređa sve lepo u plakaru, prebriše pod, izbaci neki krš koji se tu-i-tamo nekako uvek ''složi'' na kraju na terasi...
a onda ću da pređem na ribanje kupatila i wc-a
odmicanje šporeta, frižidera....sve ću da radim, samo na mačka da ne mislim.
opeglala sam mašinu veša, raširila novi veš da se suši, oprala sudove, zalila cveće...otišla na posao i radim već 3 sata, kao![]()
zalila sam cveće, oprala sudove, skuvala ručak..i sad ću na miru da forumašim jedno pola sata, pa da odem na posao.
malo sam sredila vašar, usisala tepihe i prebrisala parkete....umesila sam hleb...i ništa više nisam radila, a imam još.
promenila posteljinu, usisala tepihe, prašina ukolnjena, oprani prozori u dnevnoj sobi, skuvan ručak...imam još posla, ali to ću malo kasnije.
išla u kupovinu i skuvala ručak
bas nista, cak ni kafu sebi nisam skuvala :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma ništa danas...samo kuvam ručak, a treba daaaaaa....![]()
ustala užasno rano (pre pet).
onda sam nešto umno radilado 7.10, pa sam sela za
i počela da čitam novine. uporedo sam zirkala na 4um
kad se u glavi složio spisak za nabavku i kad je prestala kiša, uprtila sam se na pijacu.
donela svašta
od tad (nešto pre 11h) do sada ne mrdam bre iz kujneaj što ne mrdam, nego samo stojim, nikako da sednem, leđa me otkidaju.
a još me čeka džem od jagoda....
опрала судове и скупила веш са жице, ништа страшно, данас нисам имала посла
samo oprala sudove, sredila kupatilo i wc, sklonila veš koji se osušio, napravila ručak...takoreći - neosetno![]()
šta sve ne uradim subotom, nekako se nagomila na još veći posao tokom nedelje....zato sam danas svojski zapela, zavrnula rukave i krenula u pohod sa deterdžentima i gumenim rukavicama
![]()
spremam stan![]()
орибала кујну и раширила веш, а после ишла у комшилук на годишњи помен покојној баби
добро, ово задње не спада у кућне послове, али у комшијске обавезе спада