imam nameru da, kad posrčem kafu, operem prozore u dnevnoj sobi, kuhinji i terasi...dok ne krene vrućina. sutra ću u ostatku stana.
imam nameru da, kad posrčem kafu, operem prozore u dnevnoj sobi, kuhinji i terasi...dok ne krene vrućina. sutra ću u ostatku stana.
где си пошла с крмељиве очи
juče sam opeglala sav veš i tako svela ostatak posla po kući samo na sređivanje terase....jer, hoću sve da sredim pre nego što se otisnem na put.mada, ne pada mi teško, jer konačno imam vremena .... baš mi nekad smeta kad nemam vremena za rođenu kuću...ili nemam vremena ili nemam snage
![]()
živelo crveno slovo, ništa nisam uradila sem što sam pružila veš, možda ni to nije trebalo![]()
sređujem terasu...tu se uvek, s vremena na vreme, svakakav krš nakupi....i sad ću to da izbacim, dok ne krene vrućina.
sredila komplet kupatilo, oprala pod u dnevnom boravku i trpezariji, poskidala paučinu iz ćoškova, skuplja se čini mi se preko noći, u kuhinji oprala 3 kredenca i oribala šporet i mislim da je dosta za danas
![]()
prekjuče smo stigli sadužeg puta, juče ribala stan, danas se tek raspakovala
već samispekla pleh smrznuog testa
a danas?
nadam seda ću se vozati malo biciklom
kakavi crni kućni poslovi,danas je nedelja
napravila sam ručak i počela sa pripremom zimnice - bile su somborke na redu po nekom do sada neisprobanom receptu, nadam se da će biti ok...
sredila kupatilo, nije bilo vremena za više![]()
tri tegle slatka od zrelih smokvi .....nista drugo , katastrofa
sredila spavacu svaki ugao ; oprala sve prozore i ve****janere; oprala terase; sve pomerila u dnevnom boravku , oribala patos istresla tepihe; napravila jos 9 tegli djema ; spremila rucak i mislim da je dovoljno![]()
cici sestro slatka, a gde sve to u jednom danuja sam uglavnom ono redovno odradila, i sve nekako u hodu, bez plana i programa, gde mi šta zasmeta, uzmem to i sredim
![]()
skrojila sam i jednu suknju, jednu mini haljinu i bluzu isto cu da ih spremim za probu previse mi se spava ( odlezacu ovo sutra znam )
sredila kupatilo i sad hoću da napunim ovo burence turšijom...ručak ne računam u posao :D
jedno 2 sata ....
pripremila sam tegle za pinđur...i raširila veš iz mašine....i skuvala ručak...![]()
skuvala ručak,oribala pod i oprala sudove
išla u kupovinu
e toje poso
Za sada ništa. Moram do prodavnice po hleb i mleko. To je sve što ću uraditi danas...juče sam uradila sve što je trebalo...![]()