a jel prelijes sveze paprike ili iz tursije? izvini sto smaram, ali obozavam to da jedem pa bih rado sama napravila
a jel prelijes sveze paprike ili iz tursije? izvini sto smaram, ali obozavam to da jedem pa bih rado sama napravila
sveze..oces recept da stavim..
najvise volim da jedem punjetu papriku....za srce mi se zalepile...mnogo ubave...a onaj sir iz tursiju u usta mi se topi...za njega recept ni ne treba...samo dobra volja i malo maste...
ne znam de je tema...ali recept cu ti kazem...
uznes jedno triest-cetres komada paprike da ti se nadje za usput...izvadis koscice ako su kosculjive i drsku obavezno izvadi i baci....i u papriku munes sir...u svaku papriku treba sir da ubacis...poredjas gi za astal i radis papriku po papriku...s leva na desno kao sto se pise...a drske izbacujes jedna levo a dva desno- kao tango....mozes odma da gu jedes a mozes da sacekas...
e dobro reče za dršku...
nekih tamo ranih sedamdesetih, dok su po selima u leskovcu bili oni zemljani podovi
oženi jedan slovenku i dovede je da upozna familiju.. i klopaju oni tako paprike u
tijes varijanti, a ona mučena gleda, nigne da stolu peteljku ne vidi, pa ko veli i to
se jede.. i kad se najela paprika sa sve peteljkama, pogleda, a oni svi pod sto
peteljke bacali...
Večnost je čista sadašnjost.
juče sam sa bratom donela 25 kg kupusa za kiseljenje, sredila sam stan, napravila ručak i pitu od bundeve, onda sam stavila kupus u bure...i na kraju sredila malo kupatilo, ali tu nije bilo mnogo posla.
danas samo ručak, ali i to je dosta posla, jer kuvam danas nedeljni i kuvam i za sutra....a dolazi i mama sa bratanicom, pa će baš da bude...posla, khm.
где си пошла с крмељиве очи
nisam urradila ništa. čak ni tanjir nisam oprala...a opet sam umorna kao ker.
sve sam uradila....i riknula sam....usisala, oprala, opeglala, ocistila...zato za vikend necu da vidim metlu ni u garazi
ustala,popila kaficu,uključila mašinu
otišla u nabavku,vratila se ,pijem drugu i ćaskam sa
društvom na forumskoj *terasi* ...pa ću da prostrem
veš i da idem kod oca da radim ,pa kad se vratim da napravim
jednu tortu i da pripremim veš za peglanje ....ima da riknem ko tetka hbt
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
e ja juče radila svašta - išla u nabavku, kuvala ručkove za do ponedeljka, sređivala kupatilo i wc, hiljadu sudova sam oprala...i tako.
Odradio najvazniji posao. Odtipovao desetak tiketa i doneo poso od jedne musterije. Po podne imam velike obaveze da pregledam sta sam utipovao na tiketima. :bri_sece_loodzn_ojaiu_mora:
Sve sto kazem potpisujem
iako sam rekla da neću...opet sam se dovatila posla.... pokupila sam svo lišće iza kuće (hebem ti komšijine orahe), napravila ručak, pokupila veš, nahranila kerove.....i upravo se izvrnula na kauč i ne pomeram se do daljnjeg....
samo sam na groblje išla...na zadušnice....i to na tri mesta crkla sam.
nabavka za nedelju dana na pijaci i marketima, onda nabavka po maminom spisku, pa ručak za danas, prostiranje veša.....
samo rucak..danas je nedelja,blag dan..a i uvece radim..
zajedno s ćerkama sam malo sredila stan, napravila ručak za danas, sutra i prekosutra, sredila veš....sudove da ne pominjem
e, da! pretočila kupus
Sastancio sa vlasnicima zgrade hostela. Proslo dobro. Pola godine cu ga jos imati u najmu bez placanja najma. Ko 'oce da dodje da sredimo sobe i zgradu?
Ondak 5 meseci izdajemo, pokupimo pare i vratim zgradu.
Sve sto kazem potpisujem