ma jašta, kako da ne :raz_114:
pa kad ni mi same ne znamo šta mislimo ili zašto nešto kažemo kako ćete vi znati
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mrzim nedorečenost, dvosmislenoat
tome su skloni i muškarci i žene
a ovo pitanje sebi postavljam češće ako sam sama nesigurna u sebe
sto bi time sto ne razumes ono sto kaze sebe definisala kao nesigurnu, ne razumem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
zato što u tim momentimamislim da nije neko nešto meni nabijao na nos
msm uvate me nekad ti momenti, pa onda kažem ma baš me briga
ne bih ja to tako nazvala, vise je to neko preispitivanje jesi li nesto pogresno rekla ili uradila nesvesno, nikako nije nesigurnost
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja je razumem.. i meni se to dešava..
Nešto što se može tumačiti na više načina, kada smo isgurni u sebe,
tumačimo u svoju korist, a kada smo nesigurni na svoju štetu.
Večnost je čista sadašnjost.
ja to gledam ovako: kad mi je stalo do misljenja sagovornika, bez obzira da li sam sigurna ili nesigurna u sebe, ako mi nije jasno izreceno obavezno analiziram sta sam rekla ili uradila i da li je ispravno itd.