Koliko često postavljate sebi to pitanje? Da li se to isto pitate i kada su ženske osobe
u pitanju ili vam je jasno šta su one htele da kažu?
Koliko često postavljate sebi to pitanje? Da li se to isto pitate i kada su ženske osobe
u pitanju ili vam je jasno šta su one htele da kažu?
Večnost je čista sadašnjost.
sama sam sebi dosadna kad počnem da pričam o svojim godinama, ali šta da radim kad moram da kažem ''dok sam bila mlađa...''
dakle, dok sam bila mlađa jako sam vodila računa šta će ko da kaže i šta je neko hteo da kaže, bez obzira da li je muško ili žensko. godinama su se prioriteti izoštrili, pa sad jedino brinem da ja ne kažem nešto zbog čega ću da ostavim nedoumicu (osim kad to uradim namerno ).
i, ako se ponekad i zapitam ''šta je hteo(la) time da kaže - to su osobe do kojih mi je stalo.
где си пошла с крмељиве очи
Sjajno pitanje..šta je on želio da kaže? I nevjerovatno,koliko se to pitamo samo kad je on u pitanju,a ne Ona..(jer Ona je žensko,znači ona je Ja)
Nije nikakva nauka potrebna da se zna da muškarac i žena ne razmišljaju na isti način i sva naša "pametovanja" kroz vjekove usredsređena su na vječnu odgonetku uvodnog posta..e,kad to odgonetnemo( a odgonetanje je uvijek na individualnom nivou i nema previše šablona)..onda nam bude dosadno
kažemo..al je predvidiv
ja sama sebi postavljam ovo pitanje.. vishe nego sto se zamislim sa onim "Sta je time hteo da mi kaze!?"
posto meni ako nesto nije jasno.. ja pitam nekoliko puta...
pa makar mislio neko da sam glupa.. ali tako je..
ko pita, taj ne skita.. bilo i ostalo
uostalom sto bih ja tukla svoju glavu od zid uvek.. lepo pitam.. nece me niko ubiti ako pitam koje pitanje vishe
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
mada, poslednji put sam se baš zapitala kad mi je mm rekao ''u kakvu si se ženu to pretvorila''
bi mi žao same sebe
где си пошла с крмељиве очи
ja to pitanje postavim sebi svako jutro
A da l i se muški tako pitaju šta je ona htela da kaže... ili smatraju da je već previše rekla
pa se trude da što pre skrenu misli na nešto drugo...
Možda ne smatraju da je već previše rekla pa zato skreću misli..možda ne shvataju šta je to htjela da kaže,pa skreću na sigurniji teren gdje znaju da je protumače
A što neće da mi odgovore?
Шта сам хтео рећи...нек се потруди да схвати...
Право у мету
Ja to pitanje uglavnom psotavim, kad su zene u pitanju...Kod muskih je sve, manje vise jasno. Sto misle, to i kazu, nema tu previse razmisljanja...Ali zene...kaze jedno, hoce drugo a misli trece I nije tesko pogresiti, sta je 'tela...Svako malo, omanem
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
slozicu se sa micom... vise puta sam se pitala sta je ona (drugarica, koleginica, sestra i druge) htele da mi kazu...
sa muskim je laske...sto kazu to i misle nema puno komplikacija ...cast izuzecima...
plotarius transpareticus
Proizilazi da je vrlo komplikovano kad žena nešto kaže,a da je vrlo jednostavno kad muškarac nešto kaže..kao,sve znamo i sve nam je jasno..a odakle onda toliko nesporazuma i konflikata na relaciji muško-žensko
Jedna Ona......