On zapravo misli DA?
Ili se muško NE, ne dovodi u pitanje?
On zapravo misli DA?
Ili se muško NE, ne dovodi u pitanje?
Večnost je čista sadašnjost.
kaže ne? stvarno? a kad?
где си пошла с крмељиве очи
Malo mi mistifikujemo to muško "Ne"..nema tu razlike samo oni volU da njihovo "ne" ima jači temelj,da je stabilnije jer muškarci su prava škrinja vjekovima napunjena strahovima i težnjama da ostanu jači i dominantniji pol..a ovo "Ne" treba navodno da bude jače od jednog "Da"
Ne je Ne i muško i žeMsko ..... il to kod Vas žena ipak znači moužda
Ja mislim da su te teorije i igrarije smislile žene, a ne muškarci .... mene kad su mVadom i zeVenom neke drugarice počele objašnjavati da ono što žemsko kaže ne mora baš to i da bude, nego mora malo gili-gili, cile-mile, tandara-mandara .... ja se šokiro koliko je onih NE ... u stvari zvučalo kao hit dive naše estrade Lepe Brene "udji slobodno"
"Uđi slobodno" sandokane gdje si se tog sjetio
ušO ne ušO isto ti se piše tamni je to vilajet moj ti
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
znam za obicno ne,za neke stvari koje su deo zivota,o to ne se moze promeniti,ako razgovaramo,ako bas puno zelim to..nikad nisam dobila -ne-jer nisam prva ni prilazila muskarcu,takodje ni u seksu..pa nesto bas i nisam ni razmisljala o tome..
prico,ja sam strelac..nema kod mene -ne-