to stoji, ali ipak mora da poseduje seksipil da bi me na jos neki nacin privukao
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa...ovu teoriju ocelavima moram da potvrdim
inace nemam pojma sta bi to bio muski sexipil..
if you open your mind too much your brain will fall out
što reče kajli minog - mora da bude duhovit, zanimljiv, obrazovan, lep, sportskog duha...aahahaha :raz_114: pa ko takvog ne bi voleo, pitam se ja
где си пошла с крмељиве очи
pa iskreno, jedino sto mora-je da se ja lozim na njega..
if you open your mind too much your brain will fall out
mudra kajli
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kao vizuelno biće...
neće doći do "moždane masaže" dok nešto spolja ne založi...
plotarius transpareticus
sad ispade da je muskarac seksipilan zbog radi frizure
jeste, mnogo je bitno kako se ceslja
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Onda ja nemam šanse da budem seksipilan...
dzaba sexipil ako je ,,panj,,
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
Aako je PANJ torta..
ako ne zna da se ponasa, ako nema postovanje, ako ima praznu pricu...ima toga jos
e da prico, ako je smotan kao sajla....sta ce mu taj sexipil