Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
seksipil je magicna, fatalna privlacnost.. svako je drugacije reflektuje i dozivljava..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Šta ispisaste hajde sad malo i o seksipilnosti,ne samo o ćelavosti
ima li nešto u glasu,načinu na koji hoda..ima li nešto u govoru tijela
to je kao kad kazes da neko ima harizmu, sa seksipilom se radjas ili ne
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sa seksipilom se rađaš ne bih rekla da je tako,jer je seksipilnost moguće steći,da ne kažem izvježbati
ja za to do sada nisam cula
Najbolji je prirodni seksipil, ne uvezbani i naglaseni, vec kad to zraci iz osobe. Nacin na koji hoda, glas, pogled, stav, ponasanje... sve ovo se da i uvezbati ali mi tada deluje bas pozerski, isfolirano. Malo sam muskaraca videla u svom zivotu a da poseduju tu prirodnost, harizmu, da je tako prirodno nose kao da su je potpuno nesvesni, a zapravo je jesu svesni samo sto se od onih pozera razlikuju po tome sto je ne naglasavaju, ne `zloupotrebljavaju`. Isto to mislim i za zene, samo ona koja je apsolutno sigurna u sebe, i zadovoljna sobom i svojim zivotom, bice zavodljiva, seksi onako prirodno, nenametljivo. Pa ko zna to da `procita` i oseti, znace sta je pravi seksipil
Sad sam ga bas utupila...
jesi, hahaha...
to oko glumaca je samo odluka nekih "glavonja"...
čisto nametanje
pa njega, u par filmova, i jesu nametnuli kao j... uz neke manekenke...
kao i vudija, mada, lik sam sebe promoviše
jedno je promovisanje,a drugo opšte prihvaćen obrazac..da li je neko ikada rekao da je švarceneger recimo,seksipilan
Kada smo vec kod glumaca, po meni Dzoni Dep ima ono nesto, od kada sam ga prvi put gledala, mislim da je Strava u ulici Brestova, dok Tomica Kruz je bljakic koliko god ga promovisali
pa nije promovisan u tom kontekstu...
mada, ko zna
o tome i pišem nie dovoljna promocija,a opet ponekad učini čuda,ukoliko lik ima potencijala ..nešto malo urođenog ili prijatne vanjštine,a ostalo je vještina samoučenja ili obuke od magova
vidis, ja sam seksipil shvatila i gledam kao harizmu, nesto sto zraci kako iz muskarca, tako i iz zene.. stav, boja glasa, nacin na koji se obraca, kao hoda.. nje usko vezano za to da li je lep ili atletski gradjen