ove se loze na vudija alena...
ove se loze na vudija alena...
a sve ono sto glumci pokazuju je za vecinu gluma, nisam bas sigurna da su takvi u svarnom zivotu, cast izuzecima.. meni je na primer denzel washington veoma privlacan, mogu reci da zraci seksipilom, dok mi je kevin kostner nalik mekuscu i ne bi me privukao uprkos zvucnom imenu...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sad si me podsjetila cruz
pa da proširimo temu..može li se seksipil odglumiti![]()
moze pred kamerama, ovako cisto sumnjam, bar nisam imala priliku da sretnem nekog ko seksipil moze da odglumi... ja ipak mislim da se sa tim radjas, a da se vremenom samo nadogradis...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
gle, vudi i crnac...
šta si htio reći,mire? završi post![]()
ma nista, duhovit spektar afiniteta...
vudi je grozan, a denzel je ipak denzel, kakve veze ima sto je crnacon mi je u momentu pao na pamet, mrzelo me da trazim drugi primer...
Denzel???? Ne.
Vesli Snajps. Ako.
Jedna Ona......
Zanimljivo je i očekivano ,da svako od nas ima neki svoj primjer seksipilnog muškarcašto nas navodi na pomisao da je seksipilnost stvar našeg poimanja te definicije..elem,vraća nas na uvodni post
![]()
Definicija: kad poželiš da te dotakne. I dira i dira i miluje.
A sad dosta. Odoh....
Jedna Ona......
Meni oči nisu seksi..sad ću da ih uvežbam..da budu....a kaži..
Tri serije od po deset ovih![]()
Tri puta na dan posle jela..![]()
da trepcete ko svrace na jugovinu
?
![]()
plotarius transpareticus
Šta daradimo Nako..
nikako treptati...pomislila bih da vam je nesto upalo u oko
![]()
plotarius transpareticus