Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
seksipil je magicna, fatalna privlacnost.. svako je drugacije reflektuje i dozivljava..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Šta ispisastehajde sad malo i o seksipilnosti,ne samo o ćelavosti
ima li nešto u glasu,načinu na koji hoda..ima li nešto u govoru tijela![]()
to je kao kad kazes da neko ima harizmu, sa seksipilom se radjas ili ne![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
sa seksipilom se rađašne bih rekla da je tako,jer je seksipilnost moguće steći,da ne kažem izvježbati
![]()
ja za to do sada nisam cula![]()
Najbolji je prirodni seksipil, ne uvezbani i naglaseni, vec kad to zraci iz osobe. Nacin na koji hoda, glas, pogled, stav, ponasanje... sve ovo se da i uvezbati ali mi tada deluje bas pozerski, isfolirano. Malo sam muskaraca videla u svom zivotu a da poseduju tu prirodnost, harizmu, da je tako prirodno nose kao da su je potpuno nesvesni, a zapravo je jesu svesni samo sto se od onih pozera razlikuju po tome sto je ne naglasavaju, ne `zloupotrebljavaju`. Isto to mislim i za zene, samo ona koja je apsolutno sigurna u sebe, i zadovoljna sobom i svojim zivotom, bice zavodljiva, seksi onako prirodno, nenametljivo. Pa ko zna to da `procita` i oseti, znace sta je pravi seksipil![]()
Sad sam ga bas utupila...![]()
jesi, hahaha...
to oko glumaca je samo odluka nekih "glavonja"...
čisto nametanje
pa njega, u par filmova, i jesu nametnuli kao j... uz neke manekenke...
kao i vudija, mada, lik sam sebe promoviše
jedno je promovisanje,a drugo opšte prihvaćen obrazac..da li je neko ikada rekao da je švarceneger recimo,seksipilan![]()
Kada smo vec kod glumaca, po meni Dzoni Dep ima ono nesto, od kada sam ga prvi put gledala, mislim da je Strava u ulici Brestova, dok Tomica Kruz je bljakic koliko god ga promovisali
pa nije promovisan u tom kontekstu...
mada, ko zna
o tome i pišemnie dovoljna promocija,a opet ponekad učini čuda,ukoliko lik ima potencijala ..nešto malo urođenog ili prijatne vanjštine,a ostalo je vještina samoučenja ili obuke od magova
![]()
vidis, ja sam seksipil shvatila i gledam kao harizmu, nesto sto zraci kako iz muskarca, tako i iz zene.. stav, boja glasa, nacin na koji se obraca, kao hoda.. nje usko vezano za to da li je lep ili atletski gradjen![]()