al da vidimo pre i posle intervencije
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Е па не може пре.
Ко је видео, видео.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
nebitna ye velichina
bitno je da imayu dushu
aha, jeste
Botija za predsednika!
Mistična gde iskopa ovu?
Šta uradi ova mučenica od sebe? A ima lepu glavicu...
Čvrste i lepe grudi bez silikona
Čvrste i lepe grudi možete imati i bez silikona. Uz odgovarajucu negu i vežbe...
Sva pravila koja se odnose na negu kože lica, na primer, važe i za grudi. Trebalo bi ih redovno mazati hidratantnim kremama koje sadrže kolagen i elastin. Takođe, u parfimerijama i apotekama možete kupiti i specijalne maske za grudi koje se nanose jednom u sedam dana.
Grudi masirajte uljem ili kremom za telo, kružnim pokretima najamnje po pet minuta. I jak mlaz vode, prilikom tuširanja, takođe je odličan za masažu dojki. Pravite krugove od sredine grudnog koša ka spolja.
Vežbe za grudi nisu teške. Možete ih raditi svakog jutra. Postavite dlanove u visini grudi sa podignutim laktovima, isprepletite prste i pritiskajte dlan o dlan, najmanje 15 minuta.
Druga vežba se izvodi tako što legnete na stomak i postavite dlanove u obliku trougla ispod grudi, a potom se lagano podižete i spuštate na pod oslanjajući se na dlanove. Ova vežbe je nešto teža i radite je umereno kako biste izbegli upalu mišića.
Trudite se da uvek sedite tako da vam leđa budu prava, a kada hodate ramena blago zabacite unazad.
Brushalter bi trebalo da bude od pamuka, sa korpom ili fišbajnom koji će pridržavati vaše grudi.
Izvor: Mondo
Да...
Ко што рече, све ово за лице и врат, па за негу тела, па вежбе (најбоље у теретани уз личног тренера).
Ондак, антицелулит масаже, опет, да бисмо биле привлачне...
Неке жене се подвргавају и операцијама...
Па ондак шминка, па све оно за скидање шминке.
Имамо и депилацију и маникир, педикир...
Фризура је такође веома битна.
Шампони за сјај, паковања за косу, препарати против ломљења и цветања...
Да не заборавимо штикле и секси доњи веш...
Зашто?
Па да бисмо биле лепше, наравно.
Коме?
Па мушкарцима, зар не?
1. ко ће све ове третмане да издржи
2. ко ће све ово да плати
3. где бре да турамо више ту козметику
Много сте бре захтевни.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Заборавих, треба да радимо и кегелове вежбе поред свега овога.
hahaha ....pa nismo mi zahtevni, već ste sve pobrojano oberučke prihvatile kao nešto što je sasvim normalno za žensko...i da žensko nije žensko ako ne prođe kroz sve pobrojane protokole
odavno su žene izgubile iz vida činjenicu da šminkanje ne spada u ličnu higijenu
every year, every week, every day, every memory
nit imam specijalnu kozmetiku ,nit sam se ikada specijalno bavila posebnim tretmanima za bistu....
losioni su obični,ali uvek hidrantni,redovno tuširanje mlakom vodom,i naravno treninzi u određenom doziranju...ništa specijalno...
a grudi su mi lepe još uvek...fala bogu...koža nežna...neispucala...
mislim da veliki uticaj ima i genetika....
mnogo toga se nasledi od majke....fala bogu,ja nasledila sve ono lepo....
neko će još pomisliti da sam narcisoidna,al stvarno se ponosim njima...
nije to reklamiranje,nego savetovanje....šta uraditi da bi bila zadovoljna...
misim..izvini...