Kako znate da je vanzemaljac?
Neki ljudi tvrde da su ih videli. Ne znam odakle im ideja da su to bića sa druge planete.
Kako bi trebalo da izgleda biće za koje bi vi sa sigurnošću tvrdili da je vanzemaljac?
Kako znate da je vanzemaljac?
Neki ljudi tvrde da su ih videli. Ne znam odakle im ideja da su to bića sa druge planete.
Kako bi trebalo da izgleda biće za koje bi vi sa sigurnošću tvrdili da je vanzemaljac?
Večnost je čista sadašnjost.
Mišljenja sam da svako od nas vidi neki oblik koji se baš n jemu zakačio kao vanzemaljski..ali mnoštvo filmova na tu temu su ih već odredili,oblikovali i tako usadili njihove slike u naše,pa je teško reći da li mi vidimo možda drugačije..ja razmišljam da bi oni možda jako ličili na ljude,po svemu sem po načinu kretanja i očima možda..ne mislim da su zeleni i da imaju velike glave
Pa jeste. Sve tuđe ideje. I nekako nema originalnosti. Sve samo varijacije na temu.
Il imaju dva para očiju il tri para ušiju...
njihov izgled zavisi od uslova na planeti sa koje dolaze... gravitacija, atmosfera, unos energije (ko zna da li jedu ili upijaju solarnu energiju)... mozda nemaju usta i komuniciraju na neki drugi nacin. Mozemo samo da nagadjamo
Mare, a da sretneš nekog od ta dva sa slika, jel bi pomislio da su to vanzemaljci ili da je neko
krenuo na maskenbal?
Ja sam, kada sam bio treca godina Fizike, video dva vanzemaljca. Sa mnom je bio i moj buduci kum. (U stvari ja njegov) Bilo je to u Kuli, na stazi izmedju kanala i stadiona Hajduka. Isli su lepo nama u susret. Visine oko 120 cm. Glave male ko pesnice a nos veliki. Premro sam od straha.
Nas dvojica po 180 a nih dvojica po 120. Psihicki nas dotukli.
Sve sto kazem potpisujem
ti si generale video vanzemaljca i u poslednjem derbiju... zvao se Tejgo i dao vam dva gola... ))
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
pa to kojice nećeš nikako da vidiš, to je mnoogo zumirano
video sam mnogo ružnije stvari, pa su zemaljske
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Pa to ti kažem.. izgledaju manje zemaljske nego one slike što si ti stavio..
Zamisli da jadno vanzemaljci ugledaju ove zumirane..
ahahahahahaaa... de se nje seti...
Sve sto kazem potpisujem