Večnost je čista sadašnjost.
Evo nekoliko zanimljivih ideja za njihovo izlaganje u kući. Obično se radovi izlažu:
1.na frižideru
2.po ramovima za slike.
Ali, ima još kreativnih načina kako to da uradite. Nadamo se da ćete se inspirisati:
1. Štipaljkice
Možete koristiti razne vrste štipaljki: metalne, drvene, ukrasne itd. Različite vrste
štipaljkica će moći da se ukombinuju sa kanapima i trakama od različitog materijala. Evo
nekoliko primera:
3. Daščice i ofingeri za pantalone
Ova kombinacija je jako simaptična, vrlo jednostavna i praktična. Sigurno možete naći
deo u kući gde možete napraviti ovakav raspored od daščica, debelih toliko da na njih
možete zakačiti ofingere i to ove za pantalone. U svaki stavite po neki odabrani rad i
eto divne izložbe.
Dodatne ideje:
1.Napravite kutiju za svako dete gde će čuvati svoje radove
2.Fotografišite svaki rad tako da ponekad ne morate da čuvate originale
3.Koristite neke radove kao čestitke za rodbinu i prijatelje ili pozivnice za rođendan.
Kako vi čuvate dečije radove?
Da li imate još neku ideju?
Ja sam ram za radove pravila od kartona u boji, koji su nešto veći od rada.
Zaseče se skalpelom karton, tako da ivice rada mogu da se uvuku.
Potražiću kasnije fotografiju, da vidite kako to izgleda.
Moja mladja cerka je isla u neku privatnu skolicu za slikanje, deda je procenio da je ona talenat pa joj placao, i onda je toliko bio odusevljen jednim crtezom da ga je odneo na uramljivanje. Eno ga i sad visi u hodniku u staklu Samo je stavljen izmedju kartona i stakla. Nema nikakav okvir. Ja sam lenja za neke takve akcije, samo ih uredno cuvam u koricama bloka pa povremeno zaronim u tu kutiju i pregledam ih sa puno ljubavi.