''Banke su za tri meseca, od juna do septembra ove godine, dobile više od 3.000 novih
klijenata koji kasne s otplatom kredita. U izveštaju Kreditnog biroa u koji je “Blic” imao
uvid stoji da je svakog meseca broj problematičnih zajmova građana rastao za hiljadu i
da je u docnji dužoj od 90 dana sada tačno 91.663 građanina, 10.682 poljoprivrednika i
16.000 preduzeća. ''
Pored onog podatka od juče da svaki deseti u srbiji nema šta da jede, stiže i ova vest.
Do juna svaki četvrti zaduženi nije mogao da plati ratu za kredit, i ta cifra se povećava.
Naivni ljudi sa zadužili i stekli utisak da im je krenulo? Obezbedila im nova vlast da žive
bolje?

Odgovori sa citatom

ne vredi mi da se sekiram....činjenica je da postoje ljudi koji su se zadužili, izgubili su posao i onda nemaju odakle da vraćaju kreditne obaveze
to je stvarno strašno...
Krov mi nece uzeti to je sigurno, ali moze se desiti da postanemo gladni ukoliko se ne zaposlim uskoro. Ubijaju sa kamatama i ratama. Vise i ne znam kako je ziveti bez dugova, bez tog ruznog osecaja da ti legne plata i da nemas nista od toga...