FOTO NJUZ: Bus Plus uveo nova pravila – ulazak unatraške
Read more: http://www.njuz.net/foto-njuz-bus-plus-uveo-nova-pravila-ulazak-unatraske/#ixzz20WuVrUPz
FOTO NJUZ: Bus Plus uveo nova pravila – ulazak unatraške
Read more: http://www.njuz.net/foto-njuz-bus-plus-uveo-nova-pravila-ulazak-unatraske/#ixzz20WuVrUPz
где си пошла с крмељиве очи
Negde na sajtu koji je objavio vest o ovim novim pravilima citala sam komentare citalaca i umirala od smeha Predlagali su da bi mozda mogli da uvedu i pravilo da se ulazi obavezno prvo desnom nogom Ovo je stvarno vredjanje inteligencije, ako im ovo prodje... ma nemam reci. Kvalitet prevoza je takav da je ovo pravilo zaista ponizavajuce u tim uslovima.
Od jutros oni koji putuju gradskim prevozom verovatno kasne na posao, jer na nekoliko stanica u gradu, sacekusu prave jedno 15 BusPlus kontrolora. Ulaze u svaki autobus i pregledaju karte, medjutim, autobus mora da stoji u stanici da bi oni svakom putniku pregledali kartu i izasli na istoj stanici a potom usli u sledeci autobus... dakle kao na granicnom prelazu. Onda se napravi red na stanici i prvo cekas da se pregledaju najmanje tri autobusa ispred tebe, da bi sav sretan pokazao svoju overenu karticu... Kao taoci...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
meni to deluje kao izivljavanje i osveta kadrova demokratske stranke zbog loših rezultata na predsedničkim izborima, tipa ˝ti si mi slomio violinu sad ću ja tebi da slomijem vrat˝
omnia praeclara rara
Joj, meni se svaki zivac bio uznemirio, em kasnim na posao, em se napravila guzva, em stojimo u mestu... znaci... vozi se samnom, boli me uvo, ne bezim od toga da platim kartu, al nemoj da me maltretiras i da zbog njih moram da krecem ranije na posao. Dosta mi je bilo Gazele i one guzve na Sajmu i kod secerane, tj Ade, pa nemoj sad i vi da mi stvarate guzvu.
Htedoh reci: i Djilas sit i ovce na broju...
I brine me, na koja vrata ce da ulaze cigancici da nas uveseljavaju svojim muzickim sposobnostima?
Kaze nasa draga Wikipedia: Uslovni refleksi su stečeni refleksi (nisu prisutni na rođenju), koji nastaju i nestaju tokom života. Razvijaju se na neku uslovnu draž koja se više puta ponovi neposredno pre delovanja neke bezuslovne draži... Zeleno ulaz, crveno izlaz... Ali mislili su na sve, i na daltoniste, ne mogu da se vade da ne razlikuju boje...jedino ako su uz to jos i nepismeni...
Bas nas dresiraju, reklo bi se
Ma jel ovo neko zafrkavanje? Nije valjda stvarno...
Ufff, kako mi sve ovo dize pritisak, pa ovo je teror nad narodom... placanje karte da, ali ovo je stvarno zabrinjavajuce i zastrasujuce sta oni rade Kad sam videla one u crnim kosuljama da stoje na vratima dok ovi pregledaju karte u busu, meni se plakalo... zar cemo to stvarno progutati i dopustiti?
sledeće je da nam ugrade čip
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
A što oni ne obezbede beogračićima besplatan prevoz od onih 3% poreza što plaćamo..
Večnost je čista sadašnjost.
ja bih bila zadovoljna samo da je karta jeftinija i prevoz malo kvalitetniji, naravno bez ovih odreda i ljudi u crnom... bogte, treba da prodjes sito i reseto da bi stigao na posao, faks, gde god... presao most
evo, danas sam dopunila karticu...istina je ono što kaže lilu - nigde računa i plaćenog pdv-a. to je stvarno sramota.
prijaviti takav slucaj finansijskoj inspekciji verovatno ne bi imalo smisla, sve je to ista banda...