[URL="http://www.facebook.com/events/479564825404618/"]
Ljubi vas gradonačelnik...
Meni se sveti... Šta radi svojim glasačima ?
P.S.
http://www.e-novine.com/kolumna/peta...ein-Fhrer.html
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Nemojte davati dokumenta kontrolorima jer na to imate pravo!
Samo Sud i Policija mogu da vas legitimišu.
Takođe, kontrolor nema pravo da vas zadrži u vozilu.
Ograničavanje slobodnog prostora i slobode kretanja takođe Sud i Policija.
Kontrolori su zaboravili su da su dužni da osobu bez karte upute kod vozača gde će ta osoba da kupi doplatnu kartu.
Umesto toga odma pokušavaju da popune prijavu (to nije kazna već prijava! Da vas kazni može samo sud!) da bi imali veću platu.
Bagra bezobrazna.
jesu li oni ludi ili su samo beskrajno bezobrazni
pa ne kopča se ovaj narod još uvek na leđima....ili grešim
где си пошла с крмељиве очи
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/v...az/48614.phtml
izgleda da su ljudi na kraju nerava
где си пошла с крмељиве очи
ГСП поскупљује од 01.10.
Појединачна БУС ПЛУС карта ће коштати 70 динара.
Шта би са оним протестом против БусПлуса?
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
Kada bi ti Đilase ukinuo subvencije za članove ds-a u gradskoj vlasti i kada bi prestao da gradiš pristupne saobraćajnice za most koji ničemu ne služi i kada bi prestao da plaćaš turcima za bus plus milione na mesečnom nivou i kada bi prestao da asfaltiraš ulice po tri puta godišnje najnekvalitetnijim materijalom debljine pola santimetra i kada bi Goran Vesić otišao na biro za nezaposlene i kada bi Žika Pauk otišao isto tamo i kada ne biste ugrađivali najgluplje kontejnere pod zemlju u koju ne može ni kesa da uđe a smrde ko tvorovi i kada bi tvoja firma radila na tržišnim uslovima i kada bi tužilac Miljko radisavljević oduzeo članovima ds ceo vozni park i kada bi Cvetko propevao kome sve iz ds je delio pare i kada bi ortoped propevao gde su pare iz budžeta koje je trošio na bilborde i akcije "očistimo Srbiju" i kada bi tvoji stranački drugari i drugarice vratili 1% onoga što su pokrali za ovih 10god SVI BI MI MOGLI DŽABE DA SE VOZIMO LUFTHANZOM NA POSAO I SA POSLA I JOŠ DA NAM OSTANE ZA SLADOLED.
STOP Bus Plus Peticija
Ili ovo nije smešno?
Večnost je čista sadašnjost.
u ovoj zemlji više ništa nema smešno.
zamalo da se nasmejem, ali ipak suvise je zalosno da bi bilo smesno
Pogledajte: ”Đilas jugend” maltretira starijeg čoveka zbog Bus Plusa
Izgleda da je u Beogradu najveći “zločin” kada nemate kartu u gradskom prevozu.
Tada, u stilu specijalnih jedinica, nastupa komunalna policija i “kriminalac”
(u ovom slučaju bez Bus plus karte) zavravai sa lisicama na rukama….
Samo desetak dana pošto su pripadnici komunalne policije tukli putnika koji nije
imao kartu i nije hteo da napusti autobus, u jednom beogradskom prigradskom
naselju zabeležen je sličan slučaj.
Naime, na snimku koji se pojavio na Jutjubu, vidimo dvojicu komunalnih policajaca
koji su priterali starijeg gospodina uz ogradu, stavljaju mu ruke iza leđa i na silu
pokušavaju da mu stave lisice. U jednom trenutku, on ih moli da ga ostave i
počinje da doziva upomoć. Na osnovu komentara okupljenih prolaznika saznajemo
da je njegov jedini “greh” to što nije imao bus plus kartu, a nije hteo da ide pešice…
Da li će nadležni reagovati posle ovog slučaja i gde su granice ponašanja komunalnih
policajaca, ostaje da se vidi.
Izvor: vesti online
Večnost je čista sadašnjost.
Pre će biti da namerno provociraju, potreban im je razlog i opravdanje da dobiju oružje.
a onda će da pucaju kad se neko švercuje u busu
ako je i od nandžarastog mnogo je
mogao bi i nandzarasti da dobije po p.... vreme je
ups, lajem
Ali najcrnje od svega je saopstenje da komunalna policija u ovom slucaju nije prekoracila svoja ovlascenja... sto znaci, da cemo zbog 60 dinara biti lisicama vezivani za zicane ograde...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Odjednom su poceli da naplacuju PDV na kartonske karte... 44 dinara sam je juce platila a voznju 72 din... zar nisu rekli da je 70 necu umreti za 2 dinara ali sto nas prave ludima. I na sve to, saznam danas da dve voznje koje sam imala na staroj karti kod cerke, one po 60 dinara vise ne vaze!!! Znaci poklonjene bus plusu ili bolje receno otete od mene... a uplatila sam ih pre par dana da mi se nadju Pa bar je ranije bilo kad karte poskupljuju da one stare ipak vaze jos neko vreme, bar do sredine meseca, ovo je stvarno jedna bezobzirna kradja i besna sam i necu vise da im placam voznje...