Večeras je moj muž prisustvovao sledećoj sceni: u autobus na našoj liniji na početnoj stanici ulaze dva alkoholisana muškarca. Sedaju, nikog ne diraju ali su onako, pijano bučni i dosadni. Bus kreće, na sledećoj stanici ulaze 2 kontrolorke koje nisu nikome smele da traže karte jer busa na ovoj liniji nije bilo 45 minuta, tj. 2 prethodna polaska se nisu desila, nisu se autobusi pojavili. Prilaze ovoj dvojici, jedino su njih pročitale kao moguće žrtve i počinju da ih maltretiraju i traže karte. To je trajalo, moj muž je počeo da ih snima mobilnim jer i sam ima često neprijatne susrete sa njima i hoće da ima dokaz u rukama. U tom trenutku, vozač gasi motor autobusa, prilazi ovoj dvojici koji i dalje nikoga ne diraju i počinje da ih TUČE!!! Ladno bije ljude. Tada jedna od kontrolorki primećuje da ih neko snima, počinje da viče nešto na mm, na šta joj ovaj odgovara da će još večeras da osvanu na YT. Kako je to spomenuo, tako su se sve troje smirili, i počeli da prete da će da zovu policiju. Ovaj moj kaže ajde, i treba da zovete. Izađoše oni napolje i kao nešto pričaju i telefoniraju. A mm i dalje snima. Kad ga je primetila jedna od njih pokaza mu srednji prst.
I posle toga, one ostadoše na stanici, vozač je ušao i vozio mirno ko bubica, ova dva pijanca su i dalje bila u svom fazonu...
Pa ljudi moji da li je ovo moguće?? Da li to znači da smo mi kao putnici ugroženi onog trenutka kad uđemo u vozilo, da mogu da se na nama iživljavaju i kontrolori i vozači? Pa sama sam gomilu puta prisustvovala scenama kad se nakače nekoj ženi ili devojci, kao lešinari, da je rastrgnu... a onda se digne frka kad ih neko negde sačeka pa polomi od batina... onda su jadni naivni i nevini svi. Ne podržavam bilo kakav vid nasilja, ni fizičko ni psihičko, ali ovi su se osilili mnogo...