Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
nekad sam pospana..nekad samo lenjava..
a mož da se desi i da se onako glumpavo smeškam.. hm.. nemamo takvog smajlija..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Koji keks je u pitanju![]()
Pa iskreno dajte mi da se istuširam .... i dojdem sebi .... pa čim prije ijopet jovo nanovo ..al ponavljam koji proizvodjač je u pitanju mlogo je bitno
![]()
Po izboru..zavisi od ukusa![]()
posle smo gladni...![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
se to maze na leba?
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa zato Rile stalno o hrani priča.![]()
Keks ko keks .. pa vrlo pozitivno uticejos ako je moj omiljeni gledam da ne ostane nista za sutra vec smazem sve. :raz_114:
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
ja sam popodne dremnula i sanjala keksualni san, probudila sam se gladna...keksa![]()
Znači zato sada nisi na forumu..![]()
taj keks je lepo podeliti sa nekim, a posto nisam imala s kim, ja se bacila na farbanje kose i feniranje![]()
a o čemu vi to ovde divanite![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
pa... o posledicama konzumiranja keksa... al nemoj mene mnogo da slusas, ja sam ipak plavusamozda nisam dobro ukapirala
otkad konzumiranje ostavlja posledice![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Nesto se bas i ne secam...Cu vam kazem, kase podsetim
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Pa zavisi da je posan il je mrsan..
Jutarnji za buđenje...
noćan za spijenje..el za rasanjivanje..
A neke se zemske ugoje.od mlogo ..pa su debele..i po nekoliko meseci..
Da, ugoje se, neke i po nekoliko puta... nikako da nauce kako se keks konzumira...
Hm, da probam i ja...![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ebo vas deka![]()