Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
Dakle,kako ste posle?mazni,lenji,raspolozeni,puni elana?ili po principu -idemo dalje-daj da usisam?
Meni obicno popravi raspolozenje,oksitocin je cudo,posle sa kako rekoh u fazonu-dajte mi oslonac,pomericu zemlju?..
nekad sam pospana.. nekad samo lenjava..
a mož da se desi i da se onako glumpavo smeškam.. hm.. nemamo takvog smajlija..
Večnost je čista sadašnjost.
Koji keks je u pitanju
Pa iskreno dajte mi da se istuširam .... i dojdem sebi .... pa čim prije ijopet jovo nanovo .. al ponavljam koji proizvodjač je u pitanju mlogo je bitno
Po izboru..zavisi od ukusa
posle smo gladni...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
se to maze na leba?
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Pa zato Rile stalno o hrani priča.
Keks ko keks .. pa vrlo pozitivno utice jos ako je moj omiljeni gledam da ne ostane nista za sutra vec smazem sve. :raz_114:
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
ja sam popodne dremnula i sanjala keksualni san, probudila sam se gladna...keksa
Znači zato sada nisi na forumu..
taj keks je lepo podeliti sa nekim, a posto nisam imala s kim, ja se bacila na farbanje kose i feniranje
a o čemu vi to ovde divanite
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
pa... o posledicama konzumiranja keksa... al nemoj mene mnogo da slusas, ja sam ipak plavusa mozda nisam dobro ukapirala
otkad konzumiranje ostavlja posledice
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Nesto se bas i ne secam... Cu vam kazem, kase podsetim
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Pa zavisi da je posan il je mrsan..
Jutarnji za buđenje...
noćan za spijenje..el za rasanjivanje..
A neke se zemske ugoje.od mlogo ..pa su debele..i po nekoliko meseci..
Da, ugoje se, neke i po nekoliko puta... nikako da nauce kako se keks konzumira...
Hm, da probam i ja...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ebo vas deka