imate na stolu dva jela koja morate da pojedete? jedno od ta dva jela vam se svidja, a drugo ne?
sta jedete prvo i zbog cega?
a jel mogu ja sam da biram jelo koje ne volim?
necu da jedem nista jer sam na dijeti..
ja volim sve da jedem i glup ti je test..
ako moram sam/a da spremim, onda ne moram ni da ucestvujem u testu...
imate na stolu dva jela koja morate da pojedete? jedno od ta dva jela vam se svidja, a drugo ne?
sta jedete prvo i zbog cega?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
:raz_114:
prvo jedem ono što volim, da bi ostalo što manje mesta za ono što ne volim....
где си пошла с крмељиве очи
što mi se ne sviđa..
pa za kraj ono što mi se sviđa..
kako zašto.. pa tako je lepše..
Večnost je čista sadašnjost.
secam se da je neko pricao o tom testu i postavio nam ta pitanja, samo sto se ne secam sta bese znaci sta..
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ja bih banane..
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Ja bih prvo ono sto mi se ne svidja, a onda ovo da uzivam. Tako i u zivotu. Uvek biram prvo ruznu vest pa onda lepu.
ne jedem što ne volem a ne moram ništa
jedem samo ono sto mi se svidja... a i ne moram da jedem.. na dijeti sam
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ali tema kaze da morate da pojedete
ja, posto vec moram, pojeo bi' prvo ono sto ne volim, sto brze i sto pre, pa onda natenane da uzivam u hrani koju volim...
Isto kao i prica.. prvo ono sto volim jer znam da nece ostati mesta za ono sto ne volim
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
malo od jednog,malo od drugog..pa do kraja
I ja jedem prvo što ne volim,pa onda uživam u onom što volim.
Dok je mama kuvala,ona kad sprema ručak moraju da budu minimum dva priloga+meso.Od tih priloga uvijek bude nešto zravo,što je meni bljak.Pa,prvo to pojedem,da bih poslije uživala.
Ja bi' prvo ono što ne volim pa onda ono što volim da mi ostane lep ukus u ustima...
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja bih prvo ono sto ne volim, ali bih pomalo jela i ono sto volim, da mi lakse bude dok jedem to sto ne volim.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
pa ako moraš da progutaš 5 žaba ,počni od najveće
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.