Mene je mama smarala sa kikicama i mašnama, a inače kad me vodila kod frizerke govorila je da me ošiša kao Senku Veletanlić koja je tada bila popularnaJa se jadna nisam bunila, mislila sam da sam faca sa tom frizurom. A mama se trudila da me uvek lepo posle kupanja isfenira, uzivala sam u tom feniranju.
Posle toga, usledila je Lokica faza, tada su one bile popularne sa Čolom, a nakon toga friz a la Marina Perazić u fazi Sobe 23. Kasnije u pubertetu, ušla sam u fazu Kim Wilde i tada se po prvi put i ofarbala u plavo
![]()

Ja se jadna nisam bunila, mislila sam da sam faca sa tom frizurom. A mama se trudila da me uvek lepo posle kupanja isfenira, uzivala sam u tom feniranju.
. Kasnije u pubertetu, ušla sam u fazu Kim Wilde i tada se po prvi put i ofarbala u plavo
Odgovori sa citatom
I ne sme da mi kaže šta je uradila. Zove ujnu koja je bila tu u gostima i kaže joj Mico unakazih dete, ova uletela u kupatilo mislila da me ova povredila, pa zastade u šoku gledajući moje šiške a ja ne znam o čemu se radi.

va va va valera, i da smo sestra i ja posle prvog šišanja na tu frizuru kod Srete u Nušićevoj, odmah prešle preko puta u Jasmin i kupile Valeru, pa se kući umazale njome ko prasići, bilo nam to nešto novo, a htele smo da nam kosa ide onako na gore uz glavu baš kao Perazićki