Imala sam dugu kosu do pola leđa sa šiškicama... Često sam je vezivala u rep.
ja sam oduvek zelela da imam dugu kosu, ali me je moja majka uvek sisala kratko, a ja sam tako patila...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja se sećam, moji su jednom otišli kolima u kupovinu
a ja ljuta jer su me neposredno pre toga šišali
uzela sam češalj i htela sam da se češljam sve dok oni ne dođu, da bi mi porasla kosa
imala sam 5 godina, mislim
nit sam imala strpljanja da se češljam dok oni ne dođu, nit mi je kosa izrasla
Dovoljno je da kažem da nikad nisam išao da se šišam, nego uvek i samo da se podšišam
kako ja imam lepu kosicu
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Kažu da je bila boje zlata ali ne mogu da potvrdim. Jer su sve fotke iz tog doba crno-bele
Crna, srednje duzine, pa mi mama pravila kikice i stezala onim gumicama za tegle dok svaku dlaku ne uhvati, a ja urlam 'peeceeee meee'
...I've been putting out fire with gasoline
Podseti me ovo na moje kikice, mama je patila za njima i stalno me mucila i pravila mi ih, pa na to jos stavi masne
Secam se tacno kako bismo nas dve isle u robnu kucu u Zemunu, u prizemlju je bilo odeljenje sa koncima, dugmadima, vunom, trakama a medju njima i te masne na metar. Pa onda bira dezene, hoce li biti sa tufnama ili bez njih, koje boje... imam cak i jednu sliku kad su me tako `skockanu` sa kikicama odveli kod fotografa da me slika. Stavili me pored nekog velikog bambija igracke, a ja namrgodjenaaa strasno, mrgud mali. Ako negde nadjem tu sliku, postavicu je
Kao mala imala sam dugu kosu sa loknicama, imam čak i sliku i to uramljenu iz tog perioda-4 godine. Onda su me jednog leta ošišali i loknice su skoro sve nestale.
U tinejdž fazi bilo je i mini vala i duge kose i jako kratke jež frizure sa puno, puno gela.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."