od 5:00 pa nadalje
prvih par desetina sekundi
Inspirisan scenariom i filmom od pre sto godina (i od Pinka neke vajde ) .... u pravu je on ili ona ... zanemarimo romansirani kraj
da
ne
od 5:00 pa nadalje
prvih par desetina sekundi
Inspirisan scenariom i filmom od pre sto godina (i od Pinka neke vajde ) .... u pravu je on ili ona ... zanemarimo romansirani kraj
pa ovako - začuđujuće je koliko su žene filozofski nastrojene na početku veze, a muškarci koliko su praktični....i kako se to posle obrne pa ko preživi - neka priča.
где си пошла с крмељиве очи
Love ako ima ,ima ,ako nema ,bit će
...a ako nema ljubavi ...nema ništa
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa jeste...ali ni samo od ljubavi ne može baš uvek da se živi
ste gledali Gavrilovice? nema love, ali ljudi se vole i vole i vole i tako... bas se voledu
hronicna nestasica novca,nerviranje,problemi koji se tada stvaraju ubijaju ljubav.izvlace iz nas ono najgore..
da,ja nisam preterano romanticna..mozda sam previse realna
nema to mnogo veze sa romantikom ,
ili postoji ili ne postoji
ako se u međuvremenu u odnos useli navika onda svako
remećenje ustaljenosti ,remeti i odnose ...i to je to ...
sa ili bez romantike
ljubav može da postoji, ali može i da nestane tokom vremena ...ljudi su u pitanju.
evo, ja jesam u braku, a prava ljubav je ono jedino sto nas je odrzalo 23 godine skupa i na dalje... finansijski usponi i mnogo cesce padovi su bili toliko intenzivni da smo samo zahvaljujuci toj ljubavi pronalazili snagu i motivaciju da se borimo i idemo dalje i bili jedno drugom podrska, pa zajedno smo u toj prici, svojom voljom, drzimo se zajedno, sto bi rekli i u dobru i u zlu, iako vec otrcano to zvuci.
mislim da vise sanse za opstanak ima veza ili brak koji su zapoceti u tezoj finansijskoj situaciji, nego veza koja je zapoceta u solidnim uslovima pa se onda zadesila neka kriza, e iz iskustva koje imam iz svoje okoline, tada dolazi do totalnog pucanja.
naravno, ali to onda i nije bila neka ljubav ako pukne zbog praznog novcanika.
ne moze ljubav sve da izdrzi..ali ajde da ne fraziramo,evo konkretno.Imate dvoje mladih koji se vole,ne rade nigde,zive zajedno,beba na putu,vole se mogo,raduju smeju..ponekad porodica pomogne.ali beba dolazi, ,i za mamu i bebu pocinje novi zivot,ali on kaze,snacicemo se,bitno je da se volimo..da li ce ljubav opstati ako neko ne krene da zaradjuje?
kazemo prava ljubav bas zato sto to ona to i jeste, prava. ljudi je cesto mesaju sa nekim prijatnim emocijama i zaljubljenoscu, cak i navikom, a to je vec nesto drugo i desava se cesto da padnu na ispitu zrelosti u situacijama tipa: sirotinja na vrata, ljubav kroz prozor.
za ovaj primer od Mikili, mogu reci da ako gledam onako usko bas na tu situaciju, da su to dve nezrele mlade osobe,desila im se zaljubljenost, strast, beba, i oni su odlucili da se igraju porodice uz podrsku svojih porodica da parazitiraju. da li ce taj brak/veza opstati ukoliko niko ne pocne da radi, tesko je reci, jer dok ne zaskripi nece se znati da li je to prava ljubav ili zanesenost. od toga sve zavisi.
kolegice bako ...vidi se da smo mi stare kajle
ovo danas više ne možeš da budeš siguran
da li nešto ne razumeš dobro ,ili si sam nakrivo nasađen :raz_114: