Tu NEDELJU dosadnu i smorenu izvadio je suncan jesenji dan, jedna milina ...
Tu NEDELJU dosadnu i smorenu izvadio je suncan jesenji dan, jedna milina ...
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
dan je bio maglovit. ali je u mojoj glavi sijalo sunce
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Lep dan. Odmorila sam se, nisam izasla iz pidzame do dva posle podne. Kafenisala i gledala filmove. Ma, milina
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Divan dan za istinski odmor..lijena i duga kafa u gradu,zlaćana šetnja parkićem i leškarenje popodnevno uz knjigu..baš sam se odmorila za početak ove vrlo radne sedmice
baš lep dan..
Večnost je čista sadašnjost.
mučan da nije bilo knjige, smatrala bih ga propalim.
где си пошла с крмељиве очи
Sa jedne strane lep, buran, pun desavanja...A opet, naporan, jako...Strasno sam umorna.
Tako proklet dan. Ponovo u gradu gde sam odrastao dobrih 20 i kusur godina. A opet kao da nikad nisam ni živeo ovde, svi ti nekada dragi ljudi sada su kao stranci, izgleda mi da one crne rupe dobro rade svoj posao. Ne znam više ni da li im je drago što me vide. Sto je najgore ne znam više ni šta osećam, nekako sam prazan šupalj. Dan kao svaki drugi još jedan u nizu besmislenih, ...
omnia praeclara rara
Stresan, pun strepnje i briga, mnogo sam se brinula za psa danas, samo kad se sve dobro zavrsilo... konacno da i ona i ja danemo dusom.
tužan dan..
sasvim obican dan... odlican... kao i bilo koji drugi koji pro(e)zivim.. i zahvalan sam sto sam tu i nista vise i ne trazim...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
lep i pomalo naporan...radila sam dosta, a možda sam uspela malikice i da se odmorim.
Lepo. Nikola je bio kod oca, Veka i ja smo uzivale u zenskoj veceri. Uvece smo legle, ukljucile lampu i citale, svaka svoju knjigu i komentaisale. Obe smo bile srecne
juce i dansa manje vise bezveze . pon i uto gadni dani, dugo nisam bio kući puno stvari se desilo a nijedna dobra. totalni stranac
omnia praeclara rara
nije loše, nije loše..
super nek se ponovi što prije
dosadnooo..
izuzetno naporan dan, nema šta...sva sreća i pozitivan nema veze što ima previše obaveza nadam se da ću izdržati sve .
...A nad Novim Sadom nebo konje propinje,prolazi jos jedan dan bez nje(ga)
Da, bas sam lepo provela jucerasnji dan. Bila sam na otvaranju izlozbe slika Dusana Marsa, fascinantnog slikara iz okoline Knina, koji je izgubio obe noge i desnu ruku na minskom polju, tako da levom slika. Izuzetno hrabar i nadahnut covek. Svaka cast.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.