meni je bilo baš lepo.
najvažnije mi je da dođem kući sa posla ispunjena zadovoljstvom što predamnom ima još vremena u tom danu u kome mi ništa neće pokvariti raspoloženje
meni je bilo baš lepo.
najvažnije mi je da dođem kući sa posla ispunjena zadovoljstvom što predamnom ima još vremena u tom danu u kome mi ništa neće pokvariti raspoloženje
где си пошла с крмељиве очи
vrlo naporan i pretrpan..sve bih to izdržala da sam mogla bar malo biti na forumu a i danas neće biti bolje
ispunjen dan bila sam na radost mojih ukućana daj Bože da bude često tako
dan koji je prošao je bio ispunjen do zadnjeg trenutka...
naporan ,ali nije bilo teško
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
naspavala sam se i gledala ''crnu lagunu'' i opet spavala.
uobičajeni stampedo
danas ne radim ništaaaaa !!!!
prethodni dan je bio obeležen ležanjem u krevetu zbog išijasa i traženjem položaja u kom najmanje boli...za to vreme, uspela sam da pročitam 154 strane knjige ''tesla, portert među maskama'' i da odgledam 2 epizode serije ''crna laguna''.
osim što sam opeglala sav veš, ceo dan je bio laganica...zadovoljna sam
Ne ponovijo se
Lepa smo mi zemlja i divan narod, ali što smo svi pametni ma najpametni
I stvarno je lepo s muškarcima raditi
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Jucerasnji dan stres, stres, stres, obilje ljudske gluposti, nepismenosti, pa opet stres... i tako dok nisam prestala da radim a danas kad sam odvojila vreme za uzivanje napolju imam sta da vidim kroz prozor...
ne znam ni kad je prošao
nešto mi dani prebrzo prolaze u zadnje vreme,
ne okrenem se ,a već je novi
Loš dan, loša vest, komplikacije
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
pomalo naporan...bil je mama skoro ceo dan. nek' je živa i zdrava, ali posle nje nisam ni za šta
podsetio me na zimu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
jučerašnji dan....
težak, ružansamo jedan od onih koji dolaze
omnia praeclara rara
mogao je biti i bolji
Dan koji je prošao, bio je zimski. Na Zlatiboru je čak padao i sneg. Ja sam se čak malo i prehladila...
težak,vozila sam po snijegu i vratila se po neviđenim pljuskovima..bljak
mnogo me je umorio
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.