nije bio baš neki za pamćenje, al ajde, gotovo je betoniranje, jedna muka manje, idemo dalje![]()
nije bio baš neki za pamćenje, al ajde, gotovo je betoniranje, jedna muka manje, idemo dalje![]()
naporanopet sam vikala na ljude
![]()
nije bio dobar![]()
vampirski
![]()
dosta bolji od jučerašnjeg( ebo ga patak Dača, ključ je ispod otirača )
izdvojila bih deo dana koji sam provela kod mame i ujne, samo se tamo osećam zaista srećnoostatak dana klasika, sivilo na sve strane + rintanje
![]()
radelo se junačkizadovoljna sam učinkom, mada sam premorena, ali vidi se pomak
![]()
bijo bas tuzan![]()
dosadaaan na trenutke![]()
jedna lepa vest, puno uspesno resenih poslovnih problema i jedna dobra popodnevna dremka![]()
pun prasine bijo![]()
veri hot
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
malo zbrkan ali ona kafa u dvorištu međ' ružama ga je odbrkala![]()

još jedan...![]()

naporan,vreo,nekako muljav,loši izvještaji,dosadne muve,al izvukla sam ga u simfoniju orlovog nokta i šum breza ovdje ,ispod balkona![]()
ovo je bio unplugged daybila sam vredna dok je laptop bio živ i dok sam mogla da slušam muziku uz raspremanje sobe, a ondak sam se smorila, i odjezdila u grad, skuvala se, našetala, noge otekle ko krofne... tako da... samo nek je struje, za ostalo ću lako
![]()
bio je mnogo lep, sve su se kockice složile baš kako treba i uživala sam u svakom trenutku![]()
savršen, mada retko gledam fudbal, 2:1 a realno je bilo 4:2 i naravno sve te zlatne i ostale medalje u Bakuu.
jopet lep![]()
moglo je biti i bolje , a moglo je i gore , zadovoljna ....
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0