Ovih dana su moguća mala tumbanja foruma, testiram novi softver za forum
Trudim se da te radove učinim neprimetnim ili bar što manje primetnim...
hvala na pažnji i podršci
Ovih dana su moguća mala tumbanja foruma, testiram novi softver za forum
Trudim se da te radove učinim neprimetnim ili bar što manje primetnim...
hvala na pažnji i podršci
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
men' se toliko tumba u glavi da ja necu ni primetiti..ne brini!
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
:oci: zar i ti bre Man... :oci: ja sam vec owaka davno...
ovde uvek neka tumbanja... :raz_084:
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
Update foruma je neizostavan za normalno funkcionisanje foruma.
Pre svega, njime se dobijaju zakrpe za prethodnu verziju-kako u bezbednosnom tako i funkcionalnom delu.
Zbog toga se kaže da update obuhvata jedan deo optimizacije foruma. Novi modovi i testiranje se uglavnom vrši na najnovijim verzijama.
Takodje je u opticaju i prelazak na profi verziju foruma- Vbulletin, gde godišnja licenca uopšte nije jeftina...
Promenjen je čat modifikovano je ubacivanje smajlija sa dodatne liste i kompatibilnost sa IE 7 i 8...
Ubačena je galerija i blog... trebaće mi par dana za prevod i doterivanje
Blog je na adresi http://blog.razbibriga.org/
biće aktivan koliko sutra za članove i pisanje
Da ne brišem ovu temu, informacije su zastarele...
Odlučili smo se da napravimo nov forum. Za to ima više razloga: veće mogućnosti administriranja, moćniji portal, lagana promena templejta, sigurnost skripti… Ovaj forum je kupljen, potpuno legalan i preuređen za naše potrebe.
Koje su razlike izmedju starog i novog foruma u smislu mogućnosti?
Profil korisnika na ovom forumu ima nove opcije i pregledniji je. Kako sada postoje i kontakti kao kategorija, a ne samo prijatelji, to vam povećava mogućnost da dajete i ukidate privilegije delovima profila. Albumi korisnika su bolje organizovani, pregledniji i veći. Oni sada mogu biti privatni ili javni i možete postaviti do sto slika u jedan album. Takođe, umnogome su poboljšani blog i sam forum.
Sve u svemu, nadamo se da će novi forum biti uspešniji nego stari.