dobil takvu ponudu.
odbila bih je. pa bih onda rekla ''voljenoj osobi'' da mu rascopa glavu.
To je toliko uvredljivo,sto nije ponudio devojci pored tebe, nego tebi, sta to znaci,ti delujes najvise ko drolja? odvratno.
I jos njihovo stanje svesti,da oni misle da cete jos i pristati
da mogu ovom sto mi je ponudio da udesim batine uradila bih skoro pa odmah.
a da sam ja musko, i muzd od ove Babs,ja bih tog mog ''prijatelja'' sastavila sa zivotom
Ne znam u čemu je problem, čovek je pošteno izneo svoju ponudu, ona je voljna prihvatiti je ili ne.
Antiheroj
Kako u cemu je problem, kad ti neko ponudi takvo nesto dokazuje da te gleda kao k.urvu, sto nije ''posteno ponudio'' tvojoj drugarici, devojkama oko tebe,nego eto slucajno tebi? takve treba nauciti primenom sile da tebe tako,ne da ne moze vec ne sme da gleda
To što te neko gleda kao kurvu nije najstrašnije što može da ti se desi.
Po meni je svaka otvorena priča dobra, jer znaš na čemu si.
ZAmisli da te gleda kao kurvu, a folira se daje fin i da mu je ne znam koliko stalo, ta neka osoba mu draga, trt.
Ovako mo'š da od****š čovka mirne duše i skontaš da je bolji od 90% ljudi koje znaš, jer se nije folirao, koliko god da ti to neverovatno zvučalo.
JA to nikada ne bih uradio i ne opravdavam takav postupak, ali je svakako bolji od "folije i celofana"
A da li ćeš li na neko mišljenje o sebi odgovoriti silom ili kako god, je od značaja samo ako ti je do mišljenja tog nekog stalo, u suprotnom, samo džaba jede čovek/žena svoju jetru.
Ja sam uvek za da mi neko kaže istinu, a da li ću ja prihvatiti to je stvar mog ličnog izbora, i da li ću tog nekog uvažavati, takođe.
Antiheroj
Ja sam čula da svi muškarci plaćaju za seks, na neki način.
Večnost je čista sadašnjost.
a koliko to načina za plaćanje postoji?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
slabo kapiram
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
za jednu noc sexa? more trepnula ne bih
e sad, druge ponude, tipa rodi mi dete izdrzavacu te do kraja zivota , koje sam imala, nisam prihvatala.
ni bogate zenike koje ne volem. i tako to.
sex nije bitan. pogotovo ako je sa robertom redfordom
al ne bih mogla da zivim sa nekim koga ne volim.
nema tih para.
ja bi pristala za mnogo manju paru.
ne bi trepnula, nit bi se dvoumila.
kad se samo setim kakvim sam budalama davala za dž.