dovoljno je ne postavljati glupa pitanja.
koliko foliranja, cak previse i za ovaj podforum
Jao taj film je, slatko naivan
Pristala bih, sto da ne pristanem. Resim pitanje egzistencije svoje i svoje dece, obezbedim ih, a pritom, po pomenutom scenariju, bila bih tretirana kao princeza tu noc
Dakle, moj konacan odgovo je, da.
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
mislim da znam...
ima jedan vic na tu temu, samo mislim da bih dobio po tamburi ako napišem
ali, svako ko ozbiljno ovakvu ponudu uzima u razmatranje je - neozbiljan, bre
где си пошла с крмељиве очи
a svako ko ozbiljno u obzir uzima ovu ponudu ona njemu nikako ne zvuči nepristojno
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
A nema nikakve razlike nego izaći na jednu noć na autoput pa vrteti torbicom. Samo možda u zaradi
A better meal than me
to je poenta, sarmice...
zaboravih da odgovorim na temu...jok fala nikako nema šanse... radije bi prodala bubreg
A better meal than me
Filma bi trbao da bude neka simobolika..apstrakcija..života..
Situacija nije realna..Ako bi neko imao toliko para da može da ponudi toliku cifru za jednu noć..valjda bi bio bar malo pametan da zna da može da postigne isto lii slično na drugojačiji način..Malo okolo..pa na finjaka..
Inače tako nešto nema šanse da ne promeni odnos između partnera..imalo ako su normalni..Naravno u početku bi sve bilo ok..ali baš taj veliki novac bi doveo do promene načina razmišljanja i samim tim statusa..što je i u suštini bio cilj "napadača"..
U principu je totalno nebitno pitanje dal bi spavao sa nekim za toliki iznos ili ne..pravo pitanje je kako veliki novac utiče na odnos parova..
a utiče neverovatno mnogo..jer čovek drugojačije razmišlja u kolibi i sasvim na drugi način u palati..
Ovde mora da se doda da je izuzetno bitno poreklo tog bogatstva ..u smislu ko ga je stekao i čije je..i svaka kombinacija ..da li je jednog partnera ili drugog ili zajedničko daje potpuno novu situaciju..
Da li je moguće da ima muškaraca koji bi svojoj ženi dozvolili da se tako proda?
A better meal than me