Mene pitaš..
Mene pitaš..
jok, Boga
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Pa ja ne vidim da nešto navodi na takav zaključak..
Ja joj reč ne bih rekao..neka sama bira svako bira svoj put..i svako nosi svoj krst..
samo tu bi bio kraj..i ništa više..Ne uato što sam ljut ili ne znam šta ..već zato što nismo isti svet..
ponuda, u principu, nije nepristojna...
a i imenom i značenjem služi tome da bude prihvaćena ili odbijena
ponuda je legalna...
a o čem se radi ovde?
omnia praeclara rara
daleko od toga da je nepoštena...
jasna je kao dan
jasno nepoštena
где си пошла с крмељиве очи
Uh, emocije nemaju cenu...Ne može se baš sve kupiti...Jer da je tako, mogli bismo da uđemo u prodavnicu i da kupimo 1kg satisfakcije, pola kg poljubaca, 2kg ljubavi...Mislim, prodaje se i telo i duša itd. Ali ne daje isti efekat kada je nešto spontano i uzajamno....
Iz tog razloga, ljubav i ima neprocenjivu vrednost....Bogatstvo duše se ne meri ni sa kakvim bogatstvom sveta. Najteže je punog novčanika, a prazne duše (doduše nije lakše ni sa praznim novčanikom, ali je veće prokletstvo kada naizgleda imaš sve, a u stvari nemaš ništa...)...Eto, Robert Redford je upravo pokazao u filmu da ima novca ali mu fali malo ''akcije''...
Inače, to ne bih uradila nikada, a ne bih ni partneru oprostila tako nešto...
A ponuda od milionče je sasvim pristojna...samo je ja ne bih prihvatila...
i zamisli sitauciju...ostaneš u braku s tim čovekom koji te je prepustio jednu noć i kome si, u stvari, pobegla tu noć....izrode se deca, unuci...i počnu da zapitkuju ''oklen nama ovoliko imanje i novci, kad ni baba ni deda ne znaju ništa posebno da rade?''
...i iskopaju da im ja bakuta bila živahna na samo jednu noć i obezbedila im budućnost
где си пошла с крмељиве очи
film je jedna bajka sa srecnim zavrsetkom,naravno..gde nam je i RR pokazao da ceni ljubav,kobajagi -oteravsi-doticnu koju je dragi,zarad biznisa,gurnuo da prihvati ponudu..
i ima ih mnogo vise u okruzenju,samo su drugacije formulisane,lepo zakamuflirane,sa sve pozivanjem na-ljubav-...sto se mene tice,prihvatila bih bez femkanja,hipoteticki,posto mi niko tako nesto nece ponuditi,bez da se bojim da ce mi unuci biti strasno pogodjeni nacinom do kojeg su dosli do kapitala za recimo sirenje biznisa..ne pitaj me za prvi milion,kako kazu bogatasi,sve ostalo pokriveno je papirima..
eto,vis ..nisam u toku..
sledece godine u ovo doba,moon