piši propalo
piši propalo
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Koliko se ja sećam bila je to jedna fina,harmonična zajednica
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ako nisam imala primer dobrog braka u svojoj kuci, imala sam u blizoj vamiliji. Znam da nije tema, ali je povezana. Uvek sam bezala od kuce, kao mala kod tetke i tece. Teca me je, takoreci odgajio, sa te muske strane. Sa njim sam isla na buvljak, na pecanje, u garazu, gledala kako popravlja kola i sve te, tzv, muske stvari. On i tetka su bili i ostali, neverovatan spoj. Razumevanje, podrska jedan drugome, dugi razgovori, zajendicki rituali. Ona je sada, jako bolesna, invalid, ne moze sama do wc-a, ne moze bez stake da hoda. On je pored nje, svakog trenutka nasmejan, daje joj snagu kad padne, da izdrzi, sve je posvetio njoj i samo njoj i tacno se vidi, da to radi sa ljubavlju. Isto se tako ponasaju i prema deci. Oni su mi dokaz, da ljubav za ceo zivot,ipak postoji...
)
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
hehe p da..bolela duša..negde duboko sam sve potisnula..uglavnom majka se udala ponovo
i sve ponovila..opet se razvela..otac takođe..stim što se poslednji put, kad se oženio razveo tako što je umro
a oženio 25.god mlađu..život ume da te demantuje onako..baš..
ja sam sad sušta suprotnost,poštujem porodicu i decu..poštujem brak
ne varam,ne lažem,ne muljam,,i oštro osuđujem sve to..
evo, dva-tri dana slušam moju majku....kod mene je zbog određenog sticaja okolnosti - pa ona je sad u fazi kad joj ništa ne valja...ni brak, ni deca, ni prijatelji, ni rodbina
nije neprepoznatljiva, doduše, ali eto...ipak ne mogu sebi da dođem
где си пошла с крмељиве очи
idealan ...
Ciji potpis?
Pa,mogu reći da imaju lijep brak,zaista.Mislim,bilo je i svađa i trzavica,ali sve u svemu lijep brak.Vole se i sada.Gledam ih kako naveče izlaze u šetnju,obavezno ruku pod ruku,i uvijek se nešto smiju.I nije mi jasno,ama baš uvijek imaju tema za razgovor.