piši propalo![]()
piši propalo![]()
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Koliko se ja sećam bila je to jedna fina,harmonična zajednica![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ako nisam imala primer dobrog braka u svojoj kuci, imala sam u blizoj vamiliji. Znam da nije tema, ali je povezana. Uvek sam bezala od kuce, kao mala kod tetke i tece. Teca me je, takoreci odgajio, sa te muske strane. Sa njim sam isla na buvljak, na pecanje, u garazu, gledala kako popravlja kola i sve te, tzv, muske stvari. On i tetka su bili i ostali, neverovatan spoj. Razumevanje, podrska jedan drugome, dugi razgovori, zajendicki rituali. Ona je sada, jako bolesna, invalid, ne moze sama do wc-a, ne moze bez stake da hoda. On je pored nje, svakog trenutka nasmejan, daje joj snagu kad padne, da izdrzi, sve je posvetio njoj i samo njoj i tacno se vidi, da to radi sa ljubavlju. Isto se tako ponasaju i prema deci. Oni su mi dokaz, da ljubav za ceo zivot,ipak postoji...
)
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
hehe p da..bolela duša..negde duboko sam sve potisnula..uglavnom majka se udala ponovo
i sve ponovila..opet se razvela..otac takođe..stim što se poslednji put, kad se oženio razveo tako što je umro
a oženio 25.god mlađu..život ume da te demantuje onako..baš..
ja sam sad sušta suprotnost,poštujem porodicu i decu..poštujem brak
ne varam,ne lažem,ne muljam,,i oštro osuđujem sve to..
evo, dva-tri dana slušam moju majku....kod mene je zbog određenog sticaja okolnosti - pa ona je sad u fazi kad joj ništa ne valja...ni brak, ni deca, ni prijatelji, ni rodbina
nije neprepoznatljiva, doduše, ali eto...ipak ne mogu sebi da dođem![]()
где си пошла с крмељиве очи
idealan ...
Ciji potpis?
Pa,mogu reći da imaju lijep brak,zaista.Mislim,bilo je i svađa i trzavica,ali sve u svemu lijep brak.Vole se i sada.Gledam ih kako naveče izlaze u šetnju,obavezno ruku pod ruku,i uvijek se nešto smiju.I nije mi jasno,ama baš uvijek imaju tema za razgovor.