Riza je neko u koga :sandokan: iskreno veruje ...... osoba rodjena da bude on the red carpet .....
Riza je neko u koga :sandokan: iskreno veruje ...... osoba rodjena da bude on the red carpet .....

pažljiv
Večnost je čista sadašnjost.

inteligentna, originalna, duhovita...
Milojka
Upoznala sam je baš u periodu kad sam počela da posećujem kafane..Bila je redovan gost,takoreći pijanica..
Činila se simpatična...
MedjutimKako sam ja sve više dolazila u njenu kafanu,ona je odlučila da me uda i to ni manje ni više nego za indijanca
I to na slepo,dovele su indijanca( ona i još jedan ratni drug)...Pravi pravcati indijanac sa sve perajima..i tako..
nastavk sledi![]()
voli da lema po guzii deluje ozbiljno za svoje godine :]
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jako gotiva lik! bash! :]![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Jedan je glavnih krivaca u slucaju moje gojaznosti.![]()
misli da sam neozbiljna![]()
Ima tovnog mačka Garfilda.![]()

strog
kolega informaticar.
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0