Status :
Registrovan : Mar 2011
Pol:
Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
Re: Napiši nešto o osobi iznad...
Prvobitno napisano od
Princess krofna
Milojka aj lav ju
e sad cekaj,stoj
Krofnica.
:raz_114:
ovo je moja unutrasnja dushevna reakcija kad je vidim.
El Djenerale,Hajl Musolini,a mogu da je zovem Musa sad.
Kad sma prvi put dosla na forum,postavila sam se ko zasticeni beli medved harambasha ,i sigurna sam da nikad njih dve ( Dzekili i Musa su jedna osoba,kad se obracas jednoj obracas se i drugoj,ko Master Joda samo iamju dve glave a jedna glava je malo Mod ) nikad nece zaboraviti kako sam ja banula No,Krofnica se nije dala,pokazala mi je zube,upufnala se,kao u Shakes Tale onaj sto radi za glavnu ajkulu,i kad je iznerviran postane pufnast i loptast i leti u vazduhu od besa. Mislim da je i krenula na mene tiganjemi kad sam rekla da je bijem,mislim da je rekla ''ajde'' cime mi se odma,u tajnosti,svidela
Tako i Krofnica ume da bude zilava i upufna se i vidi joj se para iz ushiju,al me zato podrzala kad je malo ko
ujedinila se:raz_114: sto moram priznati,jos od rata na estradnim bilbordima,je bilo van mojih ocekivanja,i pokazala prgavost ( sto se i videlo da ima ) ,opaljena je,kao malo krzneno sziofrenicno hiperaktivno pricljivo,....nesto,masa
Ona je musketar koji prvi vojeva za sve,iako se mozda musketari kolju medjusobno al u javnosti je za to da se svi drzimo zajedno,al je ipak usvojena i plavokosa imas srece nesreco sto te nisam poturila celavu,kako bi ti onda u biznis
elem,odvazna je ,al na jako komican nacin,duhovita, prgava, zauzima se,nije da nece da stane pored tebe na streljackom vodu , prgavo tera svoje al se prgavo i bori za druge bez da bas konta da bi se mozda trebala i bojati tad iako mislim da od svoje lojalne drugarske prgavosti ona to i ne vidi,koga boli briga ide ona d avojeva
nije dubokouman opis jer me mrrzzzi