Stanojka carica Stambol grada, spotakla se i nije umakla
Stanojka carica Stambol grada, spotakla se i nije umakla
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
dobro celjade
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Slatkiš foruma
Homo homini lupus est.
Slatkiš hoće da se uda samo iz ljubavi, neće ni za zlato ni za dijamante
Homo homini lupus est.
Ignorise me
Nije uspela da nas zbuni novim nick-om, znamo ko je
Stanojka je nepopravljivo kardio-emotifna
ne nazivaj je mekanom
miran kao drvo. to je kompliment,jel
Stanojka
hrabra
Odlucna, bez dlake na jeziku
Nešto (el to beše tema )
Pravi torte živi daleko , druželjubiva, ima na pravom mestu, voli Novi Sad .... i aktivna je na času
osecajan,dobrica pravi ali ponekad previse fin i nije dovoljno ratoboran,u smislu da malo brani sebe i slicno :-)
Rizo neje ovo bojno polje ..... da se dokazuje kuraž ..... kome je do fajta možemo i drugdi a da ne smaramo ljude koji nesu tu zbog toga....
Riza je izuzetno talentovana za mene nedokučiva osoba .... ostalo bi bilo pogadjanje i lupetnje...
nisam mislila ovde, nego da ti fali borbenosti za sebe a mislim da ne bi trebalo,bas zato sto jesi dobrica,to drugi mgou da zloupotrebe
hvala Sandi
ponekad mi deluje kao da je ljuta na ceo svet,a ponekad da je bas briga za sve.,ponekad mi deluje kao da je pripadnik Pink generacije,a onda opet iznenadi zrelim razmisljanjem
Delovala mi je tako nešto strogo...zna mikili da se ja nje bojim...a sad ispade da je to baš neka fina teta