Neko ko proučava vojnu strategiju
rosa, drugarica po kafi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
jedna nezna, romanticna dusa koja mi je ucinila cast da mi bude prijatelj
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Zemljakinja sa sirokim osmehom a posebno joj je za napomenuti da je plavusa
Kad porastem biću cakana
dobra dusa, covek koji obozava svoju porodicu
Ciji potpis?
Ima lepe haljine...
Probirljiva jako mnogo kada se o palačinkama radi
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Staromodan je kada su palačinke u pitanju...
otvara provokativne teme
Ciji potpis?
voli da se igra
Spava...
Cveta
Homo homini lupus est.
Leti...ne zna gde će pre....
Prati me
Homo homini lupus est.
Nervozan tip...
Nisam video njene noge
Homo homini lupus est.
Nikada nije na chatu dočekala jutro sa mnom
Homo homini lupus est.
Mnogo puta na čatu je dočekao veče sa mnom...