^ moj drugar :raz_114: nisam sama znaci
^ moj drugar :raz_114: nisam sama znaci
jesam magnet za budale svake vrste (isti se istom raduje) ... al u zadnje vreme čujem da nije baš pametno da se tako ponašam ...![]()
Pošto godinama zaista mnogo putujem i u prilici sam da srećem raznorazne "magnete" stekla sam skoro uslovljeni refleks samoodbrane jer da nisam,već bih poginula jadna
Generalno,ne dopuštam ikom da mi priđe na taj način,sem možda nekom starom čeljadetu ukoliko osjetim da samo želi da nešto pita.
Psiholozi često preporučuju jedno čarobno "Ne"..naučite reći tu rječcu i puno ste postigli.
Inače,Fajf..temica je sjajna![]()
opet se desava... danas bukvalno na stanici nema igla gde da padne, nailazi bus, napuni se, ja reko`, cekam sledeci... na stanici se samo za nijansu proredila guzva.
i naravno kome ce u toj masi ako ne meni da pridje stariji muskarac koji je prvo istresao nos iza sebe na beton a onda meni kaze Aaaa vidim ja da smo mi pametniji, ovi nek se guraju mi cekamo sledeci, tako eto ... MI, ekipa nicim izazvana... naravno samo sam se kiselo nasmesila i odmakla par koraka ukoso. dokle vise![]()
ovaj....pa odakle da počnem...pre neki dan u trolejbusu, lepo sedim i slusam muziku i sedi devojka do mene, naravno svaka svoju brigu vodi. U tom trenutku ulazi babac u trolu - sva u crvenom....vatreno crvena kosa, sako ili jakna, cipele i tasna...baca cigaru, u trenutku kad je jednom nogom bila već u trolejbusu i govori devojci do mene: Ustaj, da sednem! I ona šta će, jadna, ustane i odmaknu se na drugi kraj trole...a sa mnom počinje seansa. "Jao, bila sam u banci, pa ja sam u minusu 62 din, šta im sad znače ta 62 din?" Ja se kiselo osmehnuh i stavim slušalice u uši i nastavim dalje da gledam kroz prozor. Onda kreće dalje: "Pa ja imam kiriju od 14.000, eto sad kad dam, neće mi ostati ništa...." U tom trenutku, pojačam muziku na najjače...srećom izašla na drugoj stanici....pa dokle bre više?![]()
Ne, mislim da nisam ''magnet za raznorazne''..Desi mi se ponekad situacija kao što sam opisala na mom Blogu ''Red u Rodi'', inače ne...Imam neki stav i nisam baš pristupačna. Ako osetim da neko nešto počinje da me ''mota'', umem lako da izignorišem osobu. U stanju sam da ne primećujem one koji se na neki način žele približiti. Ponekad budu smešne situacije na koji žele uspostaviti kontakt i ponekad se baš nasmejem. Inače ne dozvoljavam da me bilo šta i bilo ko opterećuje..
Narvno, ako se neko obrati za neku pomoć ili neku informaciju koja mu je bitna..tipa gde se nalazi to i to itd..uvek ljubazno odgovorim...
Meni se ne desava jer imam nadrkanu facu ali mojoj kevi koja ima ljubazan i blag izraz lica i nezne crte se to desava cesto da se svakakvi pacijenti lepe na nju.
U avionu se obavezno neki isprepadani nadju kod nje da ih ona tesi i odagna im strah, taksisti koje prvi put vidi u zivotu je smaraju svojim intimnim problemima i ispovedaju joj svasta, bolesni joj pricaju istoriju svojih bolesti od A do S, gojazni o problemu kako da smrsaju... sve u svemu ona je magnet za raznorazne i veoma cesto je to opterecuje.
Verovatno i ti emitujes signale dobrocudnosti pa ti zato toliko prilaze.
Probaj da nabacis besnu facu pa ces videti da nikom nece pasti to na pamet.
^ Pokusavala sam, ali tu facu drzim samo dok mislim na to, cim mi misli malo odlutaju, meni se izraz lica promeni i postane dobrocudan, tako da delujem malo sizofreno sa tim promenama. Ali definitivno da deluje to sa namrgodjenom facom.
missim da, kako vreme prolazi, nisam nikakav magnet...pa ni za te čudake.
где си пошла с крмељиве очи