Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 21 do 30 od 30

Tema: Da li ste magnet za...raznorazne? :hm:

udavača u pokušaju
    Nežnicah avatar
    Status : Nežnicah je odsutan
    Registrovan : Sep 2011
    Pol:

Početno Re: Da li ste magnet za...raznorazne? :hm:

^ moj drugar :raz_114: nisam sama znaci

Banovina
    Sandokan avatar
    Status : Sandokan je odsutan
    Registrovan : Jan 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 1

jesam magnet za budale svake vrste (isti se istom raduje) ... al u zadnje vreme čujem da nije baš pametno da se tako ponašam ...

starosedelac
    DaDole avatar
    Status : DaDole je odsutan
    Registrovan : Jan 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 2

Pošto godinama zaista mnogo putujem i u prilici sam da srećem raznorazne "magnete" stekla sam skoro uslovljeni refleks samoodbrane jer da nisam,već bih poginula jadna
    Generalno,ne dopuštam ikom da mi priđe na taj način,sem možda nekom starom čeljadetu ukoliko osjetim da samo želi da nešto pita.
    Psiholozi često preporučuju jedno čarobno "Ne"..naučite reći tu rječcu i puno ste postigli.
    Inače,Fajf..temica je sjajna

Registrovani Član
    Sarmica avatar
    Status : Sarmica je odsutan
    Registrovan : Jun 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Fajf Vidi poruku
    Mene jedna spopala u wc-u doma zdravlja nedavno. cekala sam cerku, tacnije cuvala strazu da joj neko ne bane na vrata kabine, kad ova ulazi i meni e cao, i krene u kabinu, ja kazem stanite, zauzeto je. pogledam je, vidi se po garderobi i ocima da nije cista, pita me e, kako se zoves, i sad kako da joj ocutim, ja lupim milka, kaze, eeee milka, ocemo malo da strikamo dok cekamo...i vadi iz kese igle, vunu i pokazuje mi. Rekoh, necemo sada. E milka, pa mi smo sad ortaci, a a a a? moja drugarica milka... Ja je gledam i kazem aha. i trudim se da cutim, a ova moja nikad da izadje. Kaze opet ova meni, a ti mene ne pitas kako se ja zovem. Ja rekoh, zaboravih, kako? Ruza, rule, jeee, sad smo mi ekipa rule i milka...
    konacno izadje moje dete, rule ostade sama sa strikerajem... boze dragi... strasno
    :raz_114::raz_114:
    Oh you may not think I'm pretty,
    But don't judge on what you see,
    I'll eat myself if you can find
    A better meal than me

udavača u pokušaju
    Nežnicah avatar
    Pol:

opet se desava... danas bukvalno na stanici nema igla gde da padne, nailazi bus, napuni se, ja reko`, cekam sledeci... na stanici se samo za nijansu proredila guzva.

i naravno kome ce u toj masi ako ne meni da pridje stariji muskarac koji je prvo istresao nos iza sebe na beton a onda meni kaze Aaaa vidim ja da smo mi pametniji, ovi nek se guraju mi cekamo sledeci, tako eto ... MI, ekipa nicim izazvana... naravno samo sam se kiselo nasmesila i odmakla par koraka ukoso. dokle vise

Registrovani Član
    tetka avatar
    Status : tetka je odsutan
    Pol:

ovaj....pa odakle da počnem...pre neki dan u trolejbusu, lepo sedim i slusam muziku i sedi devojka do mene, naravno svaka svoju brigu vodi. U tom trenutku ulazi babac u trolu - sva u crvenom....vatreno crvena kosa, sako ili jakna, cipele i tasna...baca cigaru, u trenutku kad je jednom nogom bila već u trolejbusu i govori devojci do mene: Ustaj, da sednem! I ona šta će, jadna, ustane i odmaknu se na drugi kraj trole...a sa mnom počinje seansa. "Jao, bila sam u banci, pa ja sam u minusu 62 din, šta im sad znače ta 62 din?" Ja se kiselo osmehnuh i stavim slušalice u uši i nastavim dalje da gledam kroz prozor. Onda kreće dalje: "Pa ja imam kiriju od 14.000, eto sad kad dam, neće mi ostati ništa...." U tom trenutku, pojačam muziku na najjače...srećom izašla na drugoj stanici....pa dokle bre više?

Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Status : Sagacity je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 9

Ne, mislim da nisam ''magnet za raznorazne''..Desi mi se ponekad situacija kao što sam opisala na mom Blogu ''Red u Rodi'', inače ne...Imam neki stav i nisam baš pristupačna. Ako osetim da neko nešto počinje da me ''mota'', umem lako da izignorišem osobu. U stanju sam da ne primećujem one koji se na neki način žele približiti. Ponekad budu smešne situacije na koji žele uspostaviti kontakt i ponekad se baš nasmejem. Inače ne dozvoljavam da me bilo šta i bilo ko opterećuje..
    Narvno, ako se neko obrati za neku pomoć ili neku informaciju koja mu je bitna..tipa gde se nalazi to i to itd..uvek ljubazno odgovorim...

Banovina
    Steppenwolf avatar
    Status : Steppenwolf je odsutan
    Registrovan : Jan 2012
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od babsi Vidi poruku
    Moje vecno `prokletstvo`: stojim na autobuskoj stanici, prepunoj ljudi.
    prilazi mi osoba da me pita koliko je sati, ljubazno odgovorim misleci da smo zavrsili komunikaciju, kad krece prica... neke nebuloze, koje me se ne ticu bukvalno, a po prici i ponasanju se vidi da osoba nije bas najzdravija, ja samo cutim, necu da komentarisem, da ne pomisli jos da me nesto zanima.

To je moja sudbina kad sam na ulici, od stotinu ljudi, neko takav ce meni prici, zasto ne znam, mozda saljem neke meni nepoznate signale... kada sam negde u zatvorenom prostoru, recimo dom zdravlja, ma zena predje nekoliko mesta za sedenje da bi sela pored mene, nesto me pitala, ja joj odgovorila, tipa da li su prozivali neko prezime... i davila me pricom o nekim detaljima iz svog zivota, prvi put me vidi...
    i stalno tako... vec me i muz pita kako mi to uspeva, da od toliko prolaznika, mora neko bas za mene da se zakaci... sam je bio svedok toga.

Imate li vi slicnih problema?
    Meni se ne desava jer imam nadrkanu facu ali mojoj kevi koja ima ljubazan i blag izraz lica i nezne crte se to desava cesto da se svakakvi pacijenti lepe na nju.
    U avionu se obavezno neki isprepadani nadju kod nje da ih ona tesi i odagna im strah, taksisti koje prvi put vidi u zivotu je smaraju svojim intimnim problemima i ispovedaju joj svasta, bolesni joj pricaju istoriju svojih bolesti od A do S, gojazni o problemu kako da smrsaju... sve u svemu ona je magnet za raznorazne i veoma cesto je to opterecuje.
    Verovatno i ti emitujes signale dobrocudnosti pa ti zato toliko prilaze.
    Probaj da nabacis besnu facu pa ces videti da nikom nece pasti to na pamet.

udavača u pokušaju
    Nežnicah avatar
    Pol:

^ Pokusavala sam, ali tu facu drzim samo dok mislim na to, cim mi misli malo odlutaju, meni se izraz lica promeni i postane dobrocudan, tako da delujem malo sizofreno sa tim promenama. Ali definitivno da deluje to sa namrgodjenom facom.

Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 38

missim da, kako vreme prolazi, nisam nikakav magnet...pa ni za te čudake.
    где си пошла с крмељиве очи

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •