Hoćete li glasati ili ne?
Koji god kanal danas da sam pustila, svuda pričaju neku priču zašto je i koliko loše
da bojkotujemo izbore. Hoće li nas do izbora ubediti?
Glasaću
Neću izaći na glasanje
Samo ću da upropastim listić
ne znam
Hoćete li glasati ili ne?
Koji god kanal danas da sam pustila, svuda pričaju neku priču zašto je i koliko loše
da bojkotujemo izbore. Hoće li nas do izbora ubediti?
Večnost je čista sadašnjost.
glasam za palmu![]()
When you have to shoot,shoot,don't talk...
Greška je ne izaći na izborebolje upropastiti listić
![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ja bojkotujem izbore..do daljnjeg! to sam se zaklela kad sam dremala u 4.ujutro u redu za pasoš..
to jutro sam negde povukla vlagu i dobila bronhitis![]()
ne znam...odlučiću taj dan, posle ručka.
где си пошла с крмељиве очи
ni sama ne znam sta je gore... volela bih da ovi moji pobede, ali svake godine tako zbog njih samo izadjem i nista...
Sve više želim da im napišem na Drini ćuprija u mom izdanju na onom parčetu papira... al se bojim da je stoci i to dokaz da mislim na njih
najbolje što sam čuo a u ovom je kontekstu ........ nacrtaš muški polni organ izmedju polja de terba da se izjasniš ... i onda se izborna komisija pobije čiji je![]()
Ma ne bi oni tako nešto uradili...![]()
necu bojkotovati....
mene bas danas navatali ovi `moji` da dam siguran glas, cerka i ja se upisasmo... simpatican neki decko bio![]()
gledaj da te navataju da budeš u komisiji..tu su dobre dnevnice...
ima da glasam z velju ilica,jedini je on covekiz naroda
ovde na severu bi trebalo da se izadje....ovi drugi su jako organizovani i zbog naseg neizlazenja oni sve pokupe...
ne dam vise tako...zato i pricamo ljudima da izadju i glasaju....
bar na lokalnom nivou...
koji su to ''moji'' i '''ovi drugi''![]()
где си пошла с крмељиве очи
Nema potrebe da me ubeđuju da je to loše,jer je bojkot izbora najlošiji mogući izbor koji mogu da napravim.
Nikad nisam bojkotovala izbore,iz prostog razloga što time sama sebi uskraćujem pravo da izrazim sopstvenu volju,
a neki su ginuli za to isto pravo.Izlazak na izbore i poništavanje listića je isto tako iskazivanje volje ,kao i zaokruživanje
određenog rednog broja na listi,ispisana poruka na listiću je isto tako iskazana volja ,sve je iskazana volja ,kada se na izbore
izađe,bojkotom izbora ,bojkotujem samu sebe....ja to tako doživljavam.
Obzirom da je društvo tako koncipiralo sistem ,to je onda i jedini način da iskažem sopstvenu volju i da se nadam da će većina
biti u saglasju sa mom.Ukoliko je većina bojkotovala izbore ,manjina koja je iskoristila svoje pravo će odrediti sudbinu onima koji
nisu.Niti sam maloletna ,niti sam pod starateljstvom ,pa da mi neko drugi kroji uz moje dopuštenje.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.