mene me nervira ona suzana mancic... ne mogu da razumem sto se guzi na onom bingu... bingu?!ja zaboravio... idem da proverim, mozda je riki uboo glavnu nagradu...
mene me nervira ona suzana mancic... ne mogu da razumem sto se guzi na onom bingu... bingu?!ja zaboravio... idem da proverim, mozda je riki uboo glavnu nagradu...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
suzana je folirantkinja. grozno je kad žena omatori u to u šta se ona pretvorila.
где си пошла с крмељиве очи
meni se recimo povraća od uniformisanih (mladih dama) koje su medijske ličnosti samo zbog dobrih sisa ili dupeta... isfoliranost urođena, sve tu negde posle 90-te.
i da, bitniji je mozak no godine.
a suzane mančić i njoj sličnih mi više žao...
jugoslav ćosić. deluje mi kao teška jajara.
pa jeste...
teza nego sto mislis
pa dobro, ti reče da ga lično znaš, pa ti verujem. nervira me stvarno način na kojii radi svoj posao.
uvek se klincio...
prvo sto je pitao u vojsci je bilo "znate li vi ko sam ja?"
a jeste...
tad se puvao radu u 'indeksovcima'
mene više nervira srđan dragojević, sa onim svojim loodačkim pogledom![]()
a mene gordan kicic, kakav prepotentan covek![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I sad kad gledam Ja imam talenat setih se da mnogo ne volim ovu Minu Lazarevic![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mogu da ti kažem mene niko u principu ne nervira..ali G-dja Mina iritira Žešće..a nema neki poseban razlog..al deluje..u -
joj jest i milica![]()
A better meal than me
i Miki Manojlović![]()
A better meal than me
Njemu opraštam, je*e moju drugaricu![]()