ne znam samo oklen joj pare za onolike ormane garderobe....koliko je gledam već - decenijama - ni jednom je ne videh u istoj odeći ....sram je bilo.
где си пошла с крмељиве очи
Ne da me samo ove dve osobe od gore nerviraju nego me i vi nervirate što im slike turate i imena spominjete![]()
sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja sanja
slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica slavica
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nataša miljković nataša miljković nataša miljković nataša miljković nataša miljković nataša miljković
to je bwe ona jako fina crnka sa CNN-a![]()
ne spamuj
@tema
ona njanjava što vodi slagalicunije kristina nego ona druga, ne znam kako se zove
![]()
A better meal than me
Danijela Pantic (bivsa voditeljska "Slagalice"). Ne izgleda lepo a pravi se kao da je najlepsa i najvaznija, kopira druge u oblacenju i izgledu, drska bezobrazna, ne zna dikciju a ni elementarne pojmove za kviz , nikad nije ispostovala Milku Canic nego joj se jedva obracala sa "dobar dan". Drago mi je sto je vise nema.
Neda Ukraden.
Ne zna koliko godina ima, ali i dalje vrsi platicne operacije i oblaci se tako da izgleda mladje, a zapravo izgleda smesno, skoro komicno. Nakomicnija je njena navodna zainteresovanost za modna zbivanja i revije, a ne vidi da joj tu nije ni mesto ni vreme, a kamoli sto je uvek masila trenutno vladajuci modni trend i povrh sveg "interesovanja", vec nosila nesto sasvim demode, iako ponekad lepo i sa ukusom.
Narocito su smesna njena namestanja usana pred kamerama, sto je dobro ilustrovano u nekadasnjoj emisiji "Skrivena kamera" na 3. kanalu. Ukratko, jedna jako sujetna i izvestacena osoba.
Radojka Adžić
To su budale jedne koje su ne znam šta su napravile od toga skandal. Otvarala se crkva gde me taj pop, moj prijatelj pop, pozvao i ja sam, znači, naravno došla iz Beča, humanitarno znači, putovala sam da bih došla. Tu je napravljen ogroman šator kao ono, Kim Kardašijan, znači neverovatno nešto, i tu se jelo i pilo, znači 1.500 ljudi slavilo što se otvarala crkva - rekla je Radojka
leti,leti..što ne odleti već jednom negdje
"putovala sam da bih došla"![]()
Klipovima kukuruza ne može da se zadovoljava, time se briše zadnjica, a nečim drugim, ubrusom ili novinama se briše zadnjica na selu, jedan je od bisera koji je rekla Vesna Vukelić Vendi
Vendi tokom gostovanja u emisiji Magazin In: Razlog što sam ja ušla na farmu je moj super-ego, tj. mačevanje. Ne mogu da se unovčim tako dobro, ali moj super-ego nema cijenu. Ja sam im rekla dobro došli na moju teritoriju, ovo je moja teritorija. Reflektori, mačevanje, super-ego, to je moja prirodna teritorija.
mene ona prenemagajuća tanja bošković nervira
izgleda mi kao da joj se ne može ugoditi...
saću da viim šta je u horoskopu![]()
A better meal than me
lav![]()
A better meal than me
i mene je isfurala kasam vidjela kako je bila u onom žiriju tlzp
ne znam samo na osnovu čega je dotična toliko samouvjerena,fah glumica tek..u čemu je ostvarena
Ima dobre nonei zna onaj ritam da drži.."daleke jecaju zvezdeee
"
Ceca BEKVALAC