a luna luel nas ona nervira?
a luna luel nas ona nervira?
где си пошла с крмељиве очи
koja bese ta...?![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
rece se IN
i ona Irina Kruska
sad mi pade na pamet![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sad slušam na radiju maju nikolićpeva kao da je neko davi...o njenim izjavama neću ništa da kažem, suvišno je
![]()
Nije moguce da nju jos niko nije spomenuo![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
nataša bekvalac...kako joj nije dosadilo više da ljudi s njom ispiraju usta![]()
Па није она крива што злобници испирају уста јер су љубоморни на тако лепу жену.
Право у мету
bez tih narodnih umotvorina...
mene, jednostavno, nervira
šta te nervira? umotvorina ili nataša?
šta fali Nataši..super peva..za Tobogan..
vostana figura koja ispusta glas
![]()
Kad ti se prijatelj vine visoko, ne prilazi mu dok te ne potrazi
Mislim, nije ona nikakva poznata ličnost, ali na samo ime Nada Macura, već sam ugasila TV...Znači nenormalno utiče na moj vizuelno-slušalački osećaj...
- Nada Macura
Производ генетског инжењеринга РТС, настао укрштањем Захарија Трнавчевића, Каменка Катића и Медицинског рјечника ЈЛЗ.
vukajlija.com
Od domacih licnosti - ova.
Em je stara em je nije sramota da vrsi plasticne operacije samo zarad vremenske prognoze, a vidi se i da gladuje kao vuk, pa je smesna. Verovatno ima neku debelu vezu ili joj je muz neki "budza" cim je drze tako staru na prognozi.
da,izgleda da nisu culi za lapot![]()
Nisu.
P.S. Ma ova je bre iritantna jer se muva tamo gde joj nije mesto, u svim zemljama prognoze rade mladi!
Kako li je samo nije sramota?
A da je bar prirodna, nego je izvestacena do 100 i nazad!
Zauzima nekome radno mesto samo!
meni je ona manje iritantna od biljane vranes, koju kad vidim dobijem nagon da je pocupam...![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
meni lidija marković ne smeta uopšte.