Brzo ili polako?
Kada idete sami, da li možete da hodate polako?
Brzo ili polako?
Kada idete sami, da li možete da hodate polako?
Večnost je čista sadašnjost.
E sad..hodam uvijek energično ali sitnijim koracima..trudim se da hodam ženstveno
ALi,ima trenutaka kad hodam jako sporo..kad me nešto boli,onako iznutra,kad imam neku tugu ili veliku brigu..onda sam primijetila da usporim korake,budu teški nekako.
Kao kauboj, tako mi kazu
E, sad zavisi.... kad se vracam sa posla, turim sluske u usi i zavsi koju muziku slusam...
Kad sam sa decom, onda je to polako, treba ih ujuriti usput
Volim da setam, tako da svako pesacenje pretvaram kad god mogu, u laganu setnju...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
kao musko kad idem sama uzurbano, zamisljeno, velikim i krupnim koracima..
a kad idem sa nekim, trudim se uhvatiti njegov ritam.. ma kakav on bio..
a opet, kad idem u nekom zenstvenijem stilu (stikle), trudim se ici sitnim koracima, zenstveno koliko god mogu.. (ma koliko to u nekim momentima izgledalo tesko ) ali da.. mogu ja to
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
missim da hodam brzo...nikad nisam umela kao mnogi - nogu pred nogu....jer, ne volim šetnju, a takva vrsta hoda me na to podseća.
где си пошла с крмељиве очи
A jel to brzo hodanje od nervoze ili..
Pre par godina dogovaram se sa kolegom da idemo na teren. On hoće da idemo kolima
a ja insistiram da idemo peške, jer imamo svega dva kilometra kroz uži centar, i brže
stižemo peške. I kaže on onako ljut. ''Dobro, al samo da znaš da ja jako brzo hodam i
nećeš moći da me stigneš''. Posle smo par puta stajali da on dođe do vazduha.
Morao je da mi prizna da sam brža.
E sad.. imam nekih zdravstvenih problema i nekad mi se sloši zato što idem brzo..
al ne umem da usoporim..
Ja brzo ali sitno sitno ...ne znam što to tako
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja hodam uobrazeno
salim se, hodam zenstveno, u cemu god da sam, nekad sporo, nekad brzo, zavisi od toga kako se osecam, ali trudim se da imam lepo drzanje, mama me smarala time kad sam bila klinka, upisala me i na kurs za manekene da bih naucila da hodam, inace kaze da sam hodala kao kauboj koji propada kroz oblake
a ovo za uobrazeno hodanje, tako me dozivljavaju ovde u selu jer imam to neko drzanje koje oni tumace kao uobrazenost, pa su cak klinci moju cerku pitali sto ti je keva onako uobrazena a ona odgovara, ma jok, ona samo tako hoda...
A kako se to hoda ženstveno?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Dodji kod mene da ti demonstriram
a u čemu je fora sa ženstvenim hodom? moj hod je unisex
Vidiš kako nama nije problem da kažemo da hodamo kao džambasil...
a zamislite sada nekog forumaša da izjavi kako hoda kao žensko..
pa možda će i da kaže....mica, na primer ...mada, ona se izjasnila za kaubojski hod..a nema pojma da uopšte ne hoda tako.
ja ne znam u cemu je fora sa tim hodom, jedino tako znam da hodam, osim po ledu, tada imam neki pticiji hod
ali recimo kad prodje zena ulicom, obucena cakum pakum, sve na njoj u skladu, prija za videti, a ona hoda bangavo, baca noge kad hoda, pogrbi se, jednostavno ni traga zenstvenosti... to je taj hod. i onda kad bih ja prosla pored nje svojim gazela hodom, u obicnom dzaku, bacila bih senku na nju...
doduse, nisam dzak jos koristila u te svrhe, za sad samo krompir drzim u njemu.
Hodam baš lijepo.Uspravno,sitnijim koracima,ženstveno.Neki su znali da govore,da se foliram dok hodam.Zbog tog uspravnog držanja.Ali,tako hodam.I mene je mama učila kao malu da hodam lijepo.Čak mi je stavljala neku knjigu na glavu,i tako sam hodala s tom knjigom po kući. A kada sam već htjela da nosim štikle,i tada me učila kako se hoda.Manji,sitniji koraci,lijepo držanje,noga pred nogu.
I smeta mi kad vidim lijepu,finu djevojku,pa kad se nabije na štike,a hod-katastrofa.Neko ljumanje,korak od metar i po,imam utisak da će svakog momenta ljuljnuti nosem od asfalt.To,što kaže Ruška Jakić-neee,nikako!
Nikad nogu pred nogu. Uvek trcim kao da me neko juri, al' sta mogu tak'a sam.