где си пошла с крмељиве очи
pa kad bi svi imali uslove ko telenor, gde bi nam bio kraj...isli bi pevajuci na posao i bili lojalni do neba....![]()
E evo setih se sta je lojalnostmoj poslednji poslodavac, da ne kazem gazda, prodao plac i sad, u kancelariji sastanak, kupac, advokati, cak tip doveo i obezbedjenje svoje... odose oni, dolazi moj `voljeni` poslodavac kod mene u kancelariju i kaze: Mikac, odoh dalje, evo ti sve ove pare, stavi u fioku, zakljucaj se i ne otvaraj nikome. Ode on, ostavi me sa 300000 evrica u fijoci... razmisljam ja, da li da uzmem i odem na Kubu, al ne vredi, od kad smo se preselili ne znamo gde su nam pasosi... i tako, odustala sam zbog pasosa
u stvari, vise je on bio lojalan meni nego ja njemu, pa jel znate kad bih nekome ostavila tolike pare...
Moj odnos prema poslu je odgovoran...A i ugovor mi je takav da moram da ''laskam'' firmi u kojoj radim...Nema zezanja...Nema kritikovanja van firme..Mogu malo razmeniti iskustva, u smislu kako je u mojoj firmi i neke forme poslovanja, ali ne i ''pljuvanje'' ili bilo šta loše da bi se to moglo iskoristiti kao loš uticaj na reputaciju firme....
Mogu samo odgovoriti na neku dezinformaciju vezana za kompaniju u kojoj radim, ali neću sigurno ''pasti u vatru'' zbog toga..Ipak je firma nešto što nije moje lično i nisam ja odgovorna ili zaslužna za sve što se tamo događa..
Ali svakako polazim od toga, da me ''hlebom hrani'', pa je i logično da sam na strani svoje firme..A za sve ono što mi se ne dopada ili što mi smeta, ostaje u okvirima kompanije u kojoj radim...Pre svega to je i deo poslovne etike...