nikad ne odgovaraj u moje ime
lako pravi rezove
nikad ne odgovaraj u moje ime
lako pravi rezove
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa i nisam odgovorio u tvoje ime, već dao odgovor na pitanje
Nikada ne pravi rezove
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ne ume da zbuni protivnika
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ne voli da ne radi
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
neće da se zeza sa nama
Hoce da me 'vata
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Preozbiljna je totalno...
Nije me htela za prijatelja
neće nikad da me nazove
Nedostupna je u ponoc
Nekomunikativna totalno
ni ti nisi bolja samo ćutiš
omnia praeclara rara
Nepismena, nacisto
Mico bre treba da lažeš ne da govoriš istinu
zna da slaže
omnia praeclara rara
ne zna da odabere neku dobru muziku
Mnogo voli da jede slatkiše..Slatko najviše voli uz kafu...
Neosetljiva skroz
uopste ne zna sta je dobro
nikad ne zna napisati šta misli
Ne voli planine...ni skijanje...