Velika svađalica...![]()
Velika svađalica...![]()
cvetak zanovetak hahahaha
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Neumoljivo tamani sve vrste slatkiša![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ne zna da koristi ovaj smajlić![]()
ne živi u Evropi![]()
Homo homini lupus est.
od njegovog avatara mene obuzme milina![]()
Od njenog avatara ja lako zaspim![]()
Homo homini lupus est.
komsija mi sa sprata![]()
Odlično je poznajem...![]()
ja nju jos bolje![]()
Čujemo se svaki dan na mob....![]()
![]()
Kad' god me vidi, trazi mi aFtogram![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Stidljiva...![]()
Ceslja se viljuskom![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Ono je njena fotografija na avatru...![]()
Smeje se neprestano![]()
Homo homini lupus est.
Nezgodan tip...![]()
Želi da opljačka banku![]()
Homo homini lupus est.
Preozbiljan tip...![]()
neozbiljna![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.