nikad ne odgovaraj u moje ime
lako pravi rezove
nikad ne odgovaraj u moje ime
lako pravi rezove
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa i nisam odgovorio u tvoje ime, već dao odgovor na pitanje
Nikada ne pravi rezove
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ne ume da zbuni protivnika![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ne voli da ne radi![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
neće da se zeza sa nama![]()
Hoce da me 'vata![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Preozbiljna je totalno...![]()
Nije me htela za prijatelja![]()
neće nikad da me nazove![]()
Nedostupna je u ponoc![]()
Nekomunikativna totalno![]()
ni ti nisi bolja samo ćutiš
omnia praeclara rara
Nepismena, nacisto![]()
Mico bre treba da lažeš ne da govoriš istinu
zna da slaže
omnia praeclara rara
ne zna da odabere neku dobru muziku![]()
Mnogo voli da jede slatkiše..Slatko najviše voli uz kafu...![]()
Neosetljiva skroz![]()
uopste ne zna sta je dobro![]()
nikad ne zna napisati šta misli![]()
Ne voli planine...ni skijanje...![]()