stipsa
stipsa
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
brije se...
Nema dušu.![]()
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Ma kokoška.
Ima ocajan avatar.
Većeg baxuza od nje svet još nije vid'o![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Kada je u petnaestoj godini pobegla od kuće, nije mogla da nađe cipele ni čekicu za zube, pa je kroz prozor iskočila bez njih. Cipele zapravo nikada nije ni imala, nego je noge mazala imalinom, a za palčeve je vezivala pertle, jer joj nisu dozvoljavali da nosi mokasine. Jedinu četkicu za zube koju je koristila čitava porodica imućnih Cincara koji su je usvojili, bilo joj je žao da ponese. Nekako joj se činilo sebično.
Poluciga sa Karaburme koji je sa njom putovao, hranio ju je ukradenim konjima i lubenicama dok jednom nije slomio nogu preskačući plot. Bilo joj je jako žao da ga ubije zarđalim oficirskim lugerom koji su našli u presahlom potoku. Pogotovo što je pištolj bio prazan, pa je morala da ga dokrajči kundakom. Gotovo je bila spremna da ga ostavi da se muči, ali on nikako nije bio spreman da joj prepusti pet zlatnika ušivenih u masni prsluk. Posle mu je u postavi šešira sa širokim obodom našla i tri cigare bez filtera što ju je posebno obradovalo.
Posle se ne zna šta je sa njom bilo dok je svi nisu videli na TV, pa su se falili, a neki bogami i lagali da su je poznavali i svašta. Onda se izgubio trag nekima od tih što su lagali, pa su izbegavali da je nadalje pominju.
![]()
Potajno je zaljubljen u mene
Ovo je jedini način da izrazi svoja osećanja.
PS.Hvala Zazili na lepoj priči, počastvovana sam![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
dete nema pojma
mLogo se...folira![]()
pametnica... : )