Ja bi bila vodjena time koje je lepse...
Cak nije ni lose dopisati njegovo...
Ja moje prezime ne volim tako da bi ga menjala... ali u bolje u losije ne...
Jos samo da nadjem nekoga sa lepim prezimenom
za mene prezime predstavlja samo jos jedan podatak koji se koristi pri popunjavanju licnih podataka, a da li ce biti devojacko ili muzevljevo sasvim mi je svejedno. kad sam se udala, promenila sam ga jer sam smatrala da novonastala porodica treba da bude jedinstvena i po tome se poznaje, a takodje kad sam se razvela zadrzala sam isto prezime, nije mi bilo vazno, a ni danas nije, sta ce pisati iza mog imena.
identitet jedne osobe ne odredjuje prezime, vec sama izgradjena licnost, prezime je zapisano u maticnim knjigama da pokaze korene porekla i to nista ne moze da promeni.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa ti si se već razvela..
A da nisi ti Banditova bivša, što neće da vrati prezime?
Večnost je čista sadašnjost.
hahahaha nisam kojice
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.