sve od čega bježiš,stigne te kad tad
ih što me to nervira![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Da budem iskrena, uglavnom ono od čega bežiš stigne te...Doduše, ja sam u nekoj fazi gde me baš nešto za tu udaju...da se ne izrazim...
Kakav god da naiđe, ''napraviću'' čoveka od njega...Ovo sam pre svega rekla u smislu neke urednosti i debljine (ićiće na dijetu)...I sve te neke stvari nisu problem...
Najveći je problem, njegov karakter i narav, tu se ništa ne može..Karakter je ono što se ne menja, to prihvatamo tako kako jeste i prilagođavamo se ako možemo, a ako ne, ne treba očekivati da će se promeniti ili se truditi da ga promeniš..
Pa ja ne volim uopste muskarce
Mene sve, nervira![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Lose ponasanje![]()
Nervira me što neće ništa da nas kobajagi pitaju
pa da mi kobajagi odgovaramo![]()
to "kobajagi" je ključno...
meni svejedno, samo mi se uklapa u ono što rekoh na drugoj temi...
nista me ne nervira![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
To, sto se nadobudno ponasaju u saobracaju...To me, jako nervira![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
to za saobraćaj je teška neistina...
ima klinaca i nafuranih koji se ku... , ali ih je mali broj
a meni svaki dan poneka žena radi o glavi, jbg, takav mentalni sklop, ponašaju se kao da su same na cesti
čast izuzecima
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.