sve od čega bježiš,stigne te kad tad
ih što me to nervira
Večnost je čista sadašnjost.
Da budem iskrena, uglavnom ono od čega bežiš stigne te...Doduše, ja sam u nekoj fazi gde me baš nešto za tu udaju...da se ne izrazim...
Kakav god da naiđe, ''napraviću'' čoveka od njega...Ovo sam pre svega rekla u smislu neke urednosti i debljine (ićiće na dijetu)...I sve te neke stvari nisu problem...
Najveći je problem, njegov karakter i narav, tu se ništa ne može..Karakter je ono što se ne menja, to prihvatamo tako kako jeste i prilagođavamo se ako možemo, a ako ne, ne treba očekivati da će se promeniti ili se truditi da ga promeniš..
Pa ja ne volim uopste muskarce
Mene sve, nervira
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Lose ponasanje
Nervira me što neće ništa da nas kobajagi pitaju
pa da mi kobajagi odgovaramo
to "kobajagi" je ključno...
meni svejedno, samo mi se uklapa u ono što rekoh na drugoj temi...
nista me ne nervira
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
To, sto se nadobudno ponasaju u saobracaju...To me, jako nervira
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
to za saobraćaj je teška neistina...
ima klinaca i nafuranih koji se ku... , ali ih je mali broj
a meni svaki dan poneka žena radi o glavi, jbg, takav mentalni sklop, ponašaju se kao da su same na cesti
čast izuzecima
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.